Κύπρος: Βόμβα τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου Πάφου! (φωτό)

Κύπρος: Βόμβα τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου Πάφου! (φωτό)

Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου Πάφου, Κοραλίας Φαίδωνος, σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 π.μ., η οποία θεωρείται ως προειδοποίηση προς τον Δήμαρχο.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του θύματος, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδων Φαίδωνος ανέφερε ότι δεχόταν προειδοποιήσεις σε σχέση με αποκαλύψεις του για σκάνδαλα στα συμβόλαια για το αποχετευτικό σύστημα Πάφου αλλά και άλλα παρόμοια έργα στη Λευκωσία και τη Λάρνακα, για τα οποία αρκετοί έχουν κλεισθεί στις φυλακές, ενώ για άλλους επίκειται η απαγγελία κατηγοριών.

Οι πιο πρόσφατες αποκαλύψεις του αφορούσαν σκάνδαλα στη διαχείριση τουρκοκυπριακών περιουσιών, μεγάλα έργα που προγραμματίζει ο Αρχιεπίσκοπος και επίσης ύπαρξη κυκλώματος εξασφάλισης διαβατηρίων για αλλοδαπούς.

Πρόσφατα μεταδόθηκαν πληροφορίες για σχέδιο δολοφονίας του από άτομα που προσέγγισαν κατάδικο στις Κεντρικές Φυλακές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: philenews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.