Τα άτομα συνελήφθησαν μετά από ύποπτη δραστηριότητα σε ΑΤΜ.
Στις φυλακές των νησιών Φίτζι θα περάσουν την Πρωτοχρονιά, δύο αδέλφια από την Κύπρο, ηλικίας 42 και 44 ετών, καθώς διερευνάται εναντίον τους υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Fiji Times τα δύο αδέλφια βρίσκονται ήδη υπό κράτηση εδώ και εννέα μέρες, με το δικαστήριο να ανανεώνει το διάταγμα κράτησής τους, μετά από αίτηση της Αστυνομίας, καθώς οι έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.
Οι αρχές των Φίτζι προχώρησαν στη σύλληψή τους, μετά από ύποπτη δραστηριότητα των δύο σε ΑΤΜ. Τα δύο αδέλφια αντιμετωπίζουν συνολικά έξι κατηγορίες.

Διαδωστε το αρθρο
Διαβαστε ακομη
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Οποιος χρήστης της πλατφόρμας του discus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.