ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κύπρος: Γυναίκα είδε σε όραμα ότι υπάρχουν οστά διπλά από το ξωκλήσι και η αστυνομία… όντως τα βρήκε!

Κύπρος: Γυναίκα είδε σε όραμα ότι υπάρχουν οστά διπλά από το ξωκλήσι και η αστυνομία… όντως τα βρήκε!

Αστυνομικοί στην επαρχία Πάφου, της Κύπρου ανακάλυψαν ανθρώπινα κρανία και οστά. Τα ευρήματα βρίσκονταν κοντά στο ξωκλήσι Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας στις Αρόδες,

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα, το πλέον παράξενο στοιχείο της υπόθεσης, είναι πως γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, εμφανίστηκε στην Αστυνομία Πέγειας και ανέφερε ότι οραματίστηκε πως στο συγκεκριμένο ξωκκλήσι υπάρχουν θαμμένοι ανθρώπινοι σκελετοί.

Αν και οι αναφορές της γυναίκας αντιμετωπίστηκαν με δυσπιστία αρχικά, η γυναίκα υπέδειξε το σημείο, όπου βάσει του φερόμενου οραματισμού της υπήρχαν τα ανθρώπινα οστά. Η ανασκαφή που ακολούθησε, σε μικρό βάθος από την επιφάνεια, αποκάλυψε όντως πέντε ανθρώπινα κρανία και αριθμό άλλων οστών, που επίσης φαίνεται να είναι ανθρώπινα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομική δύναμη παρέμεινε κατά τη διάρκεια της νύχτας στη σκηνή, και θα διενεργηθούν ειδικές εξετάσεις. Προ μηνός περίπου, στο ίδιο εκκλησιαστικό σημείο των Αρόδων είχε επίσης εντοπιστεί μικρός αριθμός ανθρωπίνων οστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.