ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υποθαλάσσιος αγωγός μεταφοράς φ/α μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου

Υποθαλάσσιος αγωγός μεταφοράς φ/α μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου

Ο Υπουργός Πετρελαίου της Αιγύπτου δήλωσε ότι θα υπογραφεί συμφωνία με την ΕΕ για κατασκευή αγωγού μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου.

Ο Ταρέκ Αλ Μουλλά είπε ότι η υπογραφή θα γίνει πριν τα μέσα του 2018 και σημείωσε ότι η ΕΕ θα είναι εκείνη που θα επωφεληθεί κυρίως από την ενέργεια που θα παραχθεί.

Σε δήλωσή του στη διάρκεια του συνεδρίου ‘Petroleum Week’ στο Λονδίνο, ο Υπουργός της Αιγύπτου είπε ότι ήδη υπογράφηκε με την Κύπρο μια προκαταρκτική συμφωνία για αγωγό μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου και ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο Κυβερνήσεων. Πρόσθεσε ότι η Αίγυπτος και η Ελλάδα θα εργάζονται στενά στους τομείς του φυσικού αερίου και του πετρελαίου μέσω διαφόρων συμφωνιών. Ο Υπουργός τόνισε τη σημασία της ενέργειας ως ευκαιρία για μια καρποφόρα διεθνή συνεργασία, νέες αγορές και πολιτικές συμμαχίες.

Την είδηση δημοσιεύει η αιγυπτιακή ηλεκτρονική εφημερίδα Egypt Independent.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.