ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνάντηση του Ν. Χριστοδουλίδη με τον ΓΓ του ΟΗΕ στην Ρώμη

Συνάντηση του Ν. Χριστοδουλίδη με τον ΓΓ του ΟΗΕ στην Ρώμη

Ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες και ο νέος υπουργός Eξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθούν μεθαύριο Πέμπτη στη Ρώμη, στο περιθώριο διάσκεψης για το Λίβανο και της διάσκεψης δωρητών για την UNRWA, την οργάνωση του διεθνούς οργανισμού για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, η οποία πρόσφατα δέχθηκε σοβαρό οικονομικό πλήγμα από τις περικοπές ύψους 290 εκατομμυρίων δολαρίων στην αμερικανική συνεισφορά.

Πηγή στη Λευκωσία επιβεβαίωσε τη συνάντηση, η οποία είναι η πρώτη του κ. Χριστοδουλίδη με τον Αντόνιο Γκουτέρες από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Υπουργού Εξωτερικών, αλλά και η πρώτη συνάντηση Κύπριου κυβερνητικού επίσημου με το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει επίσης συναντήσεις τόσο με τον Ιταλό Υπουργό Εξωτερικών, όσο και άλλους ομολόγους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.