ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνάντηση του Μ. Ακιντζί με τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών στα Κατεχόμενα

Συνάντηση του Μ. Ακιντζί με τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών στα Κατεχόμενα

Την στήριξή του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό επανέλαβε για μια ακόμα φορά ο Αμερικανός υφυπουργός εξωτερικών, Γουές Μίτσελ.

Σε σύντομη δήλωσή του μετά από συνάντηση στα κατεχόμενα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, η οποία διήρκεσε μιάμιση ώρα, ο κ. Μίτσελ είπε ότι είναι πολύ ευτυχής που βρίσκεται στην Κύπρο και ανέφερε ότι είχε μια πολύ καλή συζήτηση με τον κ. Αναστασιάδη και τώρα μια πολύ θερμή και εκτεταμένη συζήτηση με τον κ. Ακιντζί.

Όπως είπε, «ανταλλάξαμε απόψεις, εξέφρασα στήριξη για επανέναρξη των συνομιλιών και προσμένουμε να παραμείνουμε πολύ αφοσιωμένοι σε αυτά τα θέματα στις επόμενες μέρες».

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, από την πλευρά του, δήλωσε πως δεν έχει αρνηθεί δείπνο κοινωνικού χαρακτήρα με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στην ένταση στην Κυπριακή ΑΟΖ έκανε λόγο για μονομερείς ενέργειες της Ελληνοκυπριακής πλευράς και υποστήριξε ότι το πρόβλημα δημιουργείται επειδή η ελληνοκυπριακή πλευρά θεωρεί ότι η Κύπρος και η θάλασσα που την περιβάλλει είναι μόνο δική της. Δεν θέλουν καν να μιλούν με τους Τουρκοκύπριους είπε ο Μουσταφά Ακιντζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.