ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Κύπρος σύρθηκε πίσω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Στις 16/04 συνάντηση Ν.Αναστασιάδη-Μ.Ακιντζί για φυσικό αέριο

Η Κύπρος σύρθηκε πίσω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Στις 16/04 συνάντηση Ν.Αναστασιάδη-Μ.Ακιντζί για φυσικό αέριο

Στις 16 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί αιφνιδιαστική συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Γιατί; Για να συμφωνηθεί ο διαμοιρασμός των κοιτασμάτων φυσικού αερίου στη Κύπρο!

Αιφνιδιαστικά κι ενώ τίποτα δεν προοιώνιζονταν κάποια συνάντηση μεταξύ του προέδρου και του… ψευτοπροέδρου ο Ν.Αναστασιάδης δέχθηκε να συναντήσει τον Μ.Ακιντζί λίγο μετά τις δηλώσεις του τελευταίου, ότι “Θα κάνει και η Τουρκική Δημοκρατία της Νορείου Κύπρου γεωτρήσεις και να μην τολμήσουν να μας εμποδίσουν οι Ελληνοκύπριοι”.

Οι απειλές έπιασαν και αμέσως ο Ν.Αναστασιάδης-άλλο που δεν ήθελε-έσπευσε να συναντήσει τον Μ.Ακιντζί!

Ουσιαστικά από σήμερα η υπόθεση κοιτάσματα εισέρχεται σε νέα φάση, αφού η Κύπρος υποκύπτει στον τουρκικό εκβιασμό καθώς αποδείχθηκε ότι είχε μείνει μόνη της: Ούτε το Ισραήλ, ούτε η Ιταλία, ούτε η Γαλλία, ούτε καν η Ελλάδα μπορούσε να εγγυηθεί βοήθεια και προστασία.

Η συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί είναι η πρώτη που θα έχουν οι δύο ηγέτες μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντάνα τον περασμένο Ιούλιο.

Λίγες μόλις ώρες μετά με νέα NAVTEX εξέδωσε η Αγκυρα με την οποία «δεσμεύει» για ασκήσεις περιοχή νότια της Κύπρου σε απόσταση 35 χλμ από το Ακρωτήρι Λεμεσού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη νέα NAVTEX η Αγκυρα δεσμεύει για τρεις ώρες, από τις 13:00 έως τις 16:00 την ερχόμενη Τετάρτη περιοχή περίπου 6.000 τετρ. χιλιομέτρων η οποία περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των τεμαχίων 6 και 7 της Κυπριακής ΑΟΖ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.