ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τούρκος που είχε καταδικαστεί σε ισόβια, δραπέτευσε για δεύτερη φορά στα κατεχόμενα

Τούρκος που είχε καταδικαστεί σε ισόβια, δραπέτευσε για δεύτερη φορά στα κατεχόμενα

Στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου φαίνεται πως έχει περάσει ο Τούρκος ισοβίτης Γιλμάζ Γκιουμούς, ο οποίος δραπέτευσε την προηγούμενη Τρίτη από νοσοκομείο της Κερύνειας στα κατεχόμενα. Είχε μεταφερθεί εκεί, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση.

Στην απόδρασή του από το νοσοκομείο και τη μεταφορά του στις ελεύθερες περιοχές φέρονται να τον βοήθησαν δύο άνδρες, 55 και 33 ετών, που συνελήφθησαν χθες βράδυ και σήμερα με απόφαση του λεγόμενου «δικαστηρίου» Κερύνειας τέθηκαν υπό 3ημερη κράτηση.

Ο Γιλμάζ Γκιουμούς τον Οκτώβριο του 2003 είχε βάλει φωτιά στο διαμέρισμα της φίλης του, λόγω ζήλιας, στην συνοικία Stoke Newington του Λονδίνου, με αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων. Το 2004 καταδικάστηκε σε ισόβια. Το 2005 ζήτησε να εκτίσει την ποινή του στην Τουρκία στις φυλακές από τις οποίες απόδρασε και από το 2015 διαπιστώθηκε ότι ζει παράνομα στα κατεχόμενα.

Εντοπίστηκε στην κατεχομενη Κερύνεια όπου και συνελλήφθη για παράνομη είσοδο στο ψευδοκράτος και κατοχή ψευδών εγγράφων και επρόκειτο να σταλεί στη Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.