ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραγικό τέλος για 25χρονη στο Στρόβολο: Καταπλακώθηκε από αλουμινένια ράφια!

Τραγικό τέλος για 25χρονη στο Στρόβολο: Καταπλακώθηκε από αλουμινένια ράφια!

Ένα φοβερό και ασύλληπτο δυστύχημα έλαβε χώρα σε εστιατόριο στο Στρόβολο της Κύπρου με θύμα μια 25χρονη κοπέλα. Τα πάντα συνέβησαν, όταν η άτυχη Οδύσσεια Ιακώβου μπήκε στην αποθήκη του εστιατορίου και θέλησε να πάρει ένα μπουκάλι νερό από το ράφι.

Τα ράφια στα οποία φυλάσσονταν νερά και ποτά υποχώρησαν – άγνωστο γιατί – και την καταπλάκωσαν.

Αν και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τα τραύματα που είχε υποστεί ήταν θανατηφόρα. Ο θάνατός της Οδύσσειας επιβεβαιώθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διακομίσθηκε.

Στη σκηνή διενέργησε αυτοψία ιατροδικαστής, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com η 25χρονη φέρει τραύμα στο λαιμό και ο θάνατός της φαίνεται πως ήταν ακαριαίος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.