ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κατεχόμενα: Τουρκοκύπρια μητέρα έσφαξε τον 7χρονο γιο της με μαχαίρι! – Ανακοπή ο παππούς του μόλις το έμαθε (φωτό)

Κατεχόμενα: Τουρκοκύπρια μητέρα έσφαξε τον 7χρονο γιο της με μαχαίρι! – Ανακοπή ο παππούς του μόλις το έμαθε (φωτό)

Αποτροπιασμό και κύματα σοκ από την φρικιαστική δολοφονία του 7χρονου παιδιού από την ίδια του την μητέρα με φονικό όργανο ένα μαχαίρι! Θύμα ο 7χρονος Ercan Kaya.

Η Τουρκοκύπρια μητέρα φέρεται για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους να έσφαξε το παιδί την ώρα που αυτό κοιμόταν. Ο παππούς του παιδιού μόλις πληροφορήθηκε τα καθέκαστα κατέρρευσε από καρδιακή προσβολή και εξέπνευσε.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Κιόνελι, με την 36χρονη μητέρα να σφάζει τον 7χρονο γιο της με μαχαίρι ενώ εν συνεχεία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η 36χρονη δράστης ομολόγησε το έγκλημα της στις «αστυνομικές αρχές» των κατεχομένων, ενώ σήμερα εξεδόθη διάταγμα 3μερης κράτησης από το «δικαστήριο».

Παράλληλα, κάποιες από τις πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν στην διαδικασία έκδοσης διαζυγίου από τον σύζυγό της, ο οποίος είναι μέλος της ψευδοαστυνομίας των κατεχομένων.

Παράλληλα, την επομένη ημέρα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τ/κ Τύπου, η μητέρα είχε δηλώσει προς τους εργοδότες της πως: «Ο γιος μου είναι άρρωστος, δεν θα έρθω να δουλέψω».

Όταν ο παππούς του 7χρονου αντίκρισε όμως το αποτρόπαιο θέαμα δεν άντεξε, υπέστη καρδιακή προσβολή και μετά από λίγο έφυγε από την ζωή. Η γυναίκα εν συνεχεία ετέθη υπό σύλληψη και ανακρίνεται, ενώ όπως προαναφέραμε έχει ήδη εκδοθεί διάταγμα 3ήμερης κράτησής για περαιτέρω έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.