ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φλέγεται η Κύπρος! Τέσσερις πυρκαγιές στην ίδια περιοχή μέσα σε λίγες μόλις ώρες

Φλέγεται η Κύπρος! Τέσσερις πυρκαγιές στην ίδια περιοχή μέσα σε λίγες μόλις ώρες

Τέσσερις πυρκαγιές εξερράγησαν από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι στην Πάφο. Η μεγαλύτερη πυρκαγιά, ανάμεσα στην Πέγεια και στον Κάθηκα, βόρεια του δάσους της «Πυκνής» προκάλεσε ζημιές σε σιτηρά.

Κάηκαν, συγκεκριμένα, τέσσερα δεκάρια με κριθάρι, ένα δεκάριο με ξηρά χόρτα και πέντε δεκάρια με χαρουπόδεντρα επηρεάστηκαν από τη φωτιά.

Η πυροσβεστική υπηρεσία κατάσβησε την φωτιά προτού απειλήσει το δάσος της «Πυκνής» και κατοικημένες περιοχές στον Καθηκα.

Από το πρωί σήμερα μέχρι το μεσημέρι εξερράγησαν άλλες τρεις πυρκαγιές, οι δυο στη Χλώρακα και η μια στη βιομηχανική περιοχή Πάφου, όπου κάηκαν κυρίως ξηρά χόρτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλες οι πυρκαγιές ξεκίνησαν από ανθρώπινη παρέμβαση, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής. Σε μια περίπτωση επιχείρησαν να κάψουν σωρό από σκουπίδια, ενώ οι άλλες περιπτώσεις θεωρείται ότι τέθηκαν επί σκοπού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.