ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιδού ο δολοφόνος του Βρετανού τουρίστα στην Πάφο: Μετά τον φόνο προσπάθησε να πνίξει και την φίλη του στην θάλασσα

Ιδού ο δολοφόνος του Βρετανού τουρίστα στην Πάφο: Μετά τον φόνο προσπάθησε να πνίξει και την φίλη του στην θάλασσα

Δόθηκε στην δημοσιότητα η φωτογραφία του Κύπριου γεωργιανής καταγωγής ο οποίος προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Πάφου με την αποτρόπαια δολοφονία ενός 39χρονου Βρετανού τουρίστα και τον τραυματισμό του 32χρονου φίλου του ενώ αμέσεως μετά επιχείρησε να πνίξει και την φίλη του στην θάλασσα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 35χρονος περίμενε τους δύο Βρετανούς να βγουν από την μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλίων που διασκέδαζαν ώστε να τους πατήσει με το αυτοκίνητο του στην Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν την Κυριακή τα ξημερώματα στην Πάφο, οι δύο Βρετανοί τουρίστες είδαν τον 35χρονο Έλληνα ομογενή από την Γεωργία, να χτυπά την 23χρονη φίλη του.

Ο 39χρονος Charlie Birch, από την Ουαλία μαζί με τον 32χρονο κουνιάδο του, Will Pritchard αμέσως έτρεξαν να υπερασπιστούν την 23χρονη κοπέλα από την μανία του 35χρονου φίλου της.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της αστυνομίας ο 35χρονος ήρθε στα χέρια με τους δύο υπερασπιστές της κοπέλας και έφυγε ηττημένος. Η 23χρονη κοπέλα αφού ηρέμησε στην ασφάλεια των δύο αντρών επέστρεψε στον φίλο της, κάτι που ίσως ήταν λάθος.

Ο 35χρονος ομογενής περίμενε την κοπέλα του μέσα στο αυτοκίνητο τους και πήρε την απόφαση του να εκδικηθεί τους δύο διώκτες του. Έτσι περίμενε μέσα στο αυτοκίνητο πότε θα βγουν οι δύο Βρετανοί τουρίστες.
Όταν εκείνοι βγήκαν από την μπυραρία, ο 35χρονος άναψε την μηχανή του αυτοκινήτου και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους, με αποτέλεσμα ο 39χρονος Βρετανός να σκοτωθεί ακαριαία και ο 32χρονος κουνιάδος τους να νοσηλεύετε σοβαρά στο νοσοκομείο της Πάφου.

Στην συνέχεια, ο μανιώδης δολοφόνος, θέλοντας να κρύψει τα ίχνη του, έριξε το αυτοκίνητο του στην θάλασσα μαζί με την 23χρονη φίλη του. Ευτυχώς που η 23χρονη κοπέλα με καταγωγή από την ανατολική Ευρώπη κατάφερε να βγει με την βοήθεια ψαράδων της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 23χρονη κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες φώναζε συνέχεια «Τους σκοτώσαμε.. δεν θέλω να πάω φυλακή».

Το ζευγάρι εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας να περπατάει στον κύριο δρόμο Αγίου Γεωργίου-Πέγειας και αμέσως συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο τμήμα.

Το ζευγάρι κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου ενώ σήμερα αναμένετε να καταθέσει και ο Βρετανός που γλύτωσε με τραύματα στο σώμα του μετά το τροχαίο με το όχημα του 35χρονου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Κυπριακών μέσων ενημέρωσης, οι δύο Βρετανοί είχαν πάει για ολιγοήμερες διακοπές στην Κύπρο. Μάλιστα ο 39χρονος είχε πάρει μαζί του και την οικογένεια του, τη μητέρα του και τα δυο του παιδιά.
Σοκ στην Βρετανική κοινωνία…

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του 35χρονου Κύπριου, ο οποίος πάτησε με το αμάξι δύο Βρετανούς, επειδή, σύμφωνα με τις πληροφορίες παρενέβησαν και τον χτύπησαν, επειδή φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλλιών την 23χρονη κοπέλα του.

Ο 39χρονος Βρετανός Τσάρλι Μπερτς, πατέρας δύο παιδιών, πέθανε ακαριαία, σύμφωνα με τη Daily Mail, ενώ ο 32χρονος φίλος του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μπέρτς ήταν οικοδόμος στο επάγγελμα και βρισκόταν στην Κύπρο για οικογενειακές διακοπές.

Ένας εκπρόσωπος του Γραφείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας δήλωσε: «Προσφέρουμε συμβουλές και υποστήριξη στην οικογένεια Βρετανού μετά το θάνατό του στην Κύπρο και είμαστε σε επαφή με τις κυπριακές αρχές».

Ο οικογενειακός φίλος, Graham Breeze είπε στην εφημερίδα ότι «ο Τσάρλι ήταν πολύ γνωστός και αρεστός εδώ. Είναι μια φοβερή τραγωδία για την οικογένειά του».

Όπως αποκαλύπτεται, ο Μπέρτς έκανε οικονομίες επί ένα χρόνο, ώστε να καταφέρει να κάνει τις διακοπές των ονείρων του, μαζί με τις δύο κόρες του, τη γυναίκα του και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Ο κ. Breeze, δημοτικός σύμβουλος, δήλωσε: «Ήταν ένα τραγικό τέλος σε κάτι που έπρεπε να είναι οι τέλειες οικογενειακές διακοπές. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι πραγματικά μια τραγική κατάσταση. Η πόλη θα είναι πολύ υποστηρικτική».

«Απώλεια μιας νέας ζωής, χωρίς λόγο. Έριξε μια σκοτεινή σκιά πάνω από την πόλη του Welshpool».

Η φίλη Cheryl Griffiths τον περιέγραψε ως «πιστό φίλο, αξιαγάπητο και απίθανο μπαμπά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε: «Η ζωή αλλάζει σε ένα πετάρισμα των βλεφάρων. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Εφυγε αλλά ποτέ δεν θα ξεχαστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.