ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πλήθος προσκυνητών γιόρτασε την Κοίμηση της Θεοτόκου στις εκκλησίες της Κύπρου

Πλήθος προσκυνητών γιόρτασε την Κοίμηση της Θεοτόκου στις εκκλησίες της Κύπρου

Στις ορεινές μονές της οροσειράς του Τροόδους που είναι αφιερωμένες στην Παναγία συνέρρευσαν σήμερα δεκάδες χιλιάδες προσκυνητές, για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία για τη γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε στην Ιερά Μονή Κύκκου, που ήταν και το επίκεντρο των γιορτασμών.

Σε μήνυμά του, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο οποίος παρέστη στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεοφύτου στην Πάφο, παρότρυνε τους πιστούς να καταφεύγουν πάντοτε μέσω της προσευχής στην τρυφερή αγκαλιά και προστασία της Μητέρας του Θεού και Μητέρας όλων, επιζητώντας τη σωτηρία.

Κοσμοσυρροή παρατηρήθηκε και στους εκδρομικούς χώρους του Τροόδους για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.

Το Τμήμα Δασών ανακοίνωσε ότι όλοι ο χώροι στην περιοχή Τροόδους ήταν υπερπλήρεις και κάλεσε τους εκδρομείς να κατευθυνθούν σε άλλες χαμηλότερες περιοχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω των συνθηκών καύσωνα που επικρατούσαν σήμερα, με τη θερμοκρασία στους 42 βαθμούς, όλες οι υπηρεσίες βρίσκονταν σε συναγερμό για την πρόληψη πυρκαγιών στα δάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.