Άρης Σπηλιωτόπουλος: Σε νυχτερινή έξοδο με την 21χρονη σύντροφο του (φώτο)

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Σε νυχτερινή έξοδο με την 21χρονη σύντροφο του (φώτο)

Στο νυχτερινό κέντρο Frangelico διαδσκέδασε ο φουλ ερωτευμένος Άρης Σπηλιωτόπουλος με την 21χρονη σύντροφό του Φοίβη Γραμματικού…

Αλλά και εκείνη, όπως καταδεικνύουν οι φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδό τους, κυριολεκτικά δεν ξεκολλάει από πάνω του. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Frangelico και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Φοίβη τον αγκάλιαζε τρυφερά, με τον πρώην υπουργό και βουλευτή να ανταποδίδει, δείχνοντας και οι δύο πραγματικά ευτυχισμένοι.

Ξενοδόχος στη Δημητσάνα

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πέτυχε πριν από λίγες ημέρες να εκμισθώσει για τα επόμενα 25 χρόνια, έναντι επένδυσης 1 εκατ. ευρώ, το δημοτικό ξενοδοχείο της Δημητσάνας. Τα τελευταία δύο χρόνια ο δήμος είχε προκηρύξει δύο δημοπρασίες για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Δημητσάνα» που διαθέτει συνολικά 30 δωμάτια, οι οποίες όμως είχαν κηρυχθεί άγονες.

Έπειτα από αυτό, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος, αποφασίστηκε η εκμίσθωση να γίνει με απευθείας ανάθεση, με όρους που θα καθόριζε το δημοτικό συμβούλιο και με έγγραφες προσφορές, τις οποίες θα εξέταζε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Γορτυνίας. Ο δήμος πέτυχε μίσθωμα 1.900 ευρώ.

Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γορτυνίας ενέκρινε την προσφορά του πρώην υπουργού, ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύθηκε για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αγαπώ το χωριό μου και είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του. Είναι ο τόπος καταγωγής μου και έχω υποχρέωση να προσφέρω. Οφείλουμε να αναδείξουμε τη Δημητσάνα σε πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους τουρίστες υψηλού επιπέδου. Με τις γνωριμίες μου στους tour operators, ο στόχος μου γίνεται πιο προσιτός…» ανέφερε στους συγχωριανούς του, σύμφωνα με τη Real Νews, ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.