Θύμα ροζ απάτης Έλληνας τραγουδιστής -Οι ερωτικές συνομιλίες του άνδρα που τον παρίστανε (φωτό)

Θύμα ροζ απάτης Έλληνας τραγουδιστής -Οι ερωτικές συνομιλίες του άνδρα που τον παρίστανε (φωτό)

Μπορεί ο ίδιος να βρίσκεται στην Ελλάδα και να ζει ήρεμα τη ζωή του, ωστόσο, κάποιος άλλος αρκετά χιλιόμετρα μακριά, προσπαθεί να… κλέψει τη ζωή του!

Πιο συγκεκριμένα, στη Γερμανία άγνωστος άνδρας, γνώστης της ελληνικής γλώσσας, που δηλώνει ομογενής, προσπαθεί να κλείσει ραντεβού με ανυποψίαστες γυναίκες, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες του Κώστα Μαρτάκη. διαβάστε παρακάτω…

Είχε όμως την ατυχία να… «χτυπήσει» Ελληνίδα, που φυσικά αναγνώρισε αμέσως στο προφίλ του επίδοξου… κυνηγού, το πρόσωπο του αγαπητού τραγουδιστή.

Ο άγνωστος άντρας που εξαπατά τις γυναίκες με φωτογραφίες του Μαρτάκη, χρησιμοποιεί εφαρμογή γνωριμιών, ιδιαίτερα διαδεδομένη στη Γερμανία.
Έτσι λοιπόν, μίλησε και στην αναγνώστριά μας, με σκοπό τη… γνωριμία.
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε r, αρχικά ο άντρας μιλά στα γερμανικά, ενώ γρήγορα το γυρίζουν στα ελληνικά.

Η γυναίκα που αναγνώρισε τον Κώστα Μαρτάκη στη φωτογραφία, το πάει ακόμα ένα βήμα παρακάτω, λέγοντάς του, «ωραίο το τατουάζ», ελπίζοντας ίσως να λάβει ως απάντηση κάτι τύπου, «ξέρεις δεν είμαι εγώ στη φωτογραφία». Αντίθετα, ο ιντερνετικός απατεώνας, δημιουργεί ακόμα μία φανταστική ιστορία για το… τατουάζ «του»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: mediamagazine.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.