ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Έκαναν… Βουλγάρα την Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού στα καλλιστεία «Μις Κόσμος»

Έκαναν… Βουλγάρα την Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού στα καλλιστεία «Μις Κόσμος»

Αλλεπάλληλα ήταν τα… χτυπήματα που δέχθηκε η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού στα καλλιστεία «Μις Κόσμος» που έλαβαν χώρα στην Κίνα.

Η Ελληνίδα Σταρ Ελλάς παρουσιάστηκε ενοχλημένη με τους υπεύθυνους του διαγωνισμού γιατί παρουσιάστηκε κατά λάθος ως η Βουλγάρα διαγωνιζόμενη, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε το thebest.gr.

Παράλληλα η Ελληνίδα καλλονή πριν τη μεγάλη βραδιά αναγκάστηκε να αναβάλει τις προγραμματισμένες φωτογραφίσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις στην Κίνα γιατί δεν είχε τι να φορέσει, καθώς τα ρούχα που της έστειλε ο Οίκος Τρανούλη, χάθηκαν κάπου στον… δρόμο.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην υποψήφια από την Ελλάδα, με τους ανθρώπους του οίκου μόδας να προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Ύστερα από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, η ιδιωτική εταιρία αποστολών και ο οίκος μόδας εντόπισαν το πακέτο με τις τουαλέτες της διαγωνιζόμενης, στο τελωνείο της Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και τα προγνωστικά, ήθελαν την Ελληνίδα καλλονή να έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί ψηλά στη λίστα, δεν κατάφερε να μπει στην τελική δεκάδα. Η επιτροπή του διαγωνισμού έβγαλε πρώτη την Ινδή καλλονή, ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν οι διαγωνιζόμενες από την Αγγλία και την Ιταλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.