ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σοκάρει η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την κακοποίηση που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφο της

Σοκάρει η αποκάλυψη  της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την κακοποίηση που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφο της

“Είναι κάτι που δεν αξίζει να συμβεί σε οποιονδήποτε. Όχι μόνο σε μια γυναίκα, αλλά σε κανέναν. Είναι απάνθρωπο”..

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνένετυξη που έδωσε στο περιοδικό People μίλησε μεταξύ άλλων και για την κακοποίηση που είχε υποστεί από σύντροφο της.

Μιλώντας σε τελετή βραβείων στην Κύπρο αποκάλυψες πως έχεις πέσει θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό σου. Δεν είχες ξαναμιλήσει για το περιστατικό αυτό. Είναι κάτι που αφορά στο παρελθόν και δεν θα ήθελα να το τοποθετήσω χρονικά ή να επεκταθώ σε αυτό. Είναι κάτι που δεν αξίζει να συμβεί σε οποιονδήποτε. Όχι μόνο σε μια γυναίκα, αλλά σε κανέναν. Είναι απάνθρωπο.

Πώς το διαχειρίστηκες τότε; Κινήθηκες νομικά ή χρειάστηκες ψυχολογική υποστήριξη; Δεν θέλω να μπω​ ​σε προσωπικές λεπτομέρειες. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πρέπει να αισθανθείς ούτε φόβο να μιλήσεις για ό,τι συνέβη σε ειδικούς ούτε ενοχή θεωρώντας πως εσύ έφταιγες. Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να το μοιραστείς και να το διαχειριστείς, να μη φοβηθείς να το κάνεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.