ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο 68χρονος Richard Gere παντρεύτηκε την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφο του – Ντύθηκε γαμπρός για 3η φορά

Ο 68χρονος Richard Gere παντρεύτηκε την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφο του – Ντύθηκε γαμπρός για 3η φορά

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το περιοδικό Hello! Ισπανίας, ο 68χρονος παντρεύτηκε στις αρχές Απριλίου με πολιτικό γαάμο, ο οποίος έγινε υπό άκρα μυστικότητα, την 35χρονη σύντροφό του Alejandra Silva, με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και 3 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, το ζευγάρι προετοιμάζει για την οικογένεια και τους στενούς φίλους του ένα μεγάλο πάρτι που θα γίνει στις 6 Μαίου στη Νέα Υόρκη. Ο πρώτος γάμος του ηθοποιού ήταν με την Cindy Crawford από το 1991 έως το 1995 κι ο επόμενος με την Carey Lowel από το 2002 μέχρι το 2013 που του χάρισε και τον γιο του. Όμως και η 35χρονη, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων εταιριών, έχει επίσης έναν γιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.