ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Lindsay Lohan: Καυτές βουτιές στη Μύκονο παρέα με τους Dsquared (φωτό)

Lindsay Lohan: Καυτές βουτιές στη Μύκονο παρέα με τους Dsquared (φωτό)

Η Lindsay Lohan δεν λέει να φύγει από το αγαπημένο της ελληνικό νησί! Το “άτακτο” κορίτσι του Hollywood για ακόμη μια χρονιά επέλεξε να έρθει από το Los Angeles στην Μύκονο. Φυσικά, η χολιγουντιανή ηθοποιός δεν έρχεται στο νησί των Ανέμων μόνο για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές αλλά και για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και στη Μύκονο (αλλά και στην Ρόδο) βρίσκεται το νέο της club που φέρει το όνομά της!

Έτσι, η Lindsay περνάει όλη τη μέρα της στο Lohan Club, στο Καλό Λιβάδι και δεν σταματά τις βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την Αμερικανίδα ηθοποιό στην παραλία να απολαμβάνει το μπάνιο της, μαζί με τον καλό της φίλο Πάνο Σπέντζο.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας Dsquared2! Ο Dean και ο Dan Caten επιλέγουν σχεδόν κάθε χρόνο και εκείνοι την Μύκονο για να χαλαρώσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες αλλά και… ξέφρενες στιγμές στο κοσμοπολίτικο νησί. Οι Dsquared2 πήραν το σκάφος τους και βρέθηκαν στο μαγαζί της Lohan. Οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας και η ηθοποιός διατηρούν στενή φιλία και δεν γινόταν να μην περάσουν αρκετές στιγμές μαζί, μιας και βρίσκονται στο ίδιο νησί!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.