ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τom Hanks: Οι διακοπές του στην Ελλάδα και το αντικείμενο που βρήκε στον βυθό της θάλασσας! (φωτό)

Τom Hanks: Οι διακοπές του στην Ελλάδα και το αντικείμενο που βρήκε στον βυθό της θάλασσας! (φωτό)

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson λατρεύουν την Ελλάδα και δεν περνάει καλοκαίρι χωρίς να επισκεφτούν το αγαπημένο τους νησί, την Αντίπαρο. Μάλιστα, το ζευγάρι διαθέτει και σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί, οπότε και βρίσκουν αφορμή να έρχονται κάθε χρόνο. Η Rita Wilson έχει ελληνική καταγωγή, ενώ ο Tom Hanks έχει δηλώσει επανειλημμένα το πόσο του αρέσει η Ελλάδα.

Aυτές τις μέρες, είναι στην Ελλάδα μόνο ο Τom Hanks και περνά αρκετά δημιουργικά. Του αρέσει γενικά η εξερεύνηση και πρόσφατα μοιράστηκε και κάποιες φωτογραφίες μαζί μας, από ένα παλιό και παρατημένο αυτοκίνητο αλλά και από ένα πλαστικό γυναικείο παπούτσι που βρήκε στον βυθό. Του αρέσει να αναζητά τους ιδιοκτήτες χαμένων αντικειμένων μέσα από τα posts του. Πάντως φαίνεται πως όσα χρόνια και να περάσουν ο Tom και η Rita θα έχουν ως αγαπημένο προορισμό τους την Ελλάδα!

«Found. At bottom of the sea. 1 girls(?) shoe. To claim call 1- NEptune 44 66. Hanx»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.