ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαρία Μπακοδήμου: Μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της, μετά από τον μεσημεριανό της ύπνο

Μαρία Μπακοδήμου: Μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της, μετά από τον μεσημεριανό της ύπνο

Η Μαρία Μπακοδήμου τον τελευταίο καιρό δείχνει να είναι πιο απελυθερωμένη από ποτέ, βλέποντάς την στις πιο σέξι φωτογραφίσεις της, αλλά και σ’ ένα τηλεοπτικό project που δεν περίμενε ποτέ κανείς να δει.

Όπως φαίνεται είναι στα καλύτερά της και ίσως αυτό οφείλεται και στην ψυχανάλυση που κάνει εδώ και τρία χρόνια, για την οποία είχε εξομολογηθεί στο Down Town: «Εδώ και τρία χρόνια. Ακριβώς τη στιγμή που αποφάσισα να τ’ αλλάξω όλα. Μόλις αισθάνθηκα ότι κάτι με πιέζει, ότι κάτι δεν με βολεύει, ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάνω ψυχανάλυση και meditation και γενικά ασχολούμαι πια με τον εαυτό μου. Παλαιότερα δεν θα το έκανα, δεν θα αφιέρωνα μια ώρα στον εαυτό μου.»

Οι καλοκαιρινές της διακοπές φαίνεται ότι ξεκίνησαν και σήμερα μας έδειξε αυτό που απολαμβάνει περισσότερο απ’ όλα, τον καλοκαιρινό μεσημεριανό ύπνο. Μόλις ξύπνησε τράβηξε μια φωτογαφία από το όμορφο δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται, δείχνοντάς μας και τα καλλίγραμμα πόδια της.

«Καλοκαιρινός μεσημεριανός ύπνος, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.