ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το μήνυμα της Παυλίνας Βουλγαράκη για τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ

Το μήνυμα της Παυλίνας Βουλγαράκη για τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ

Ένα μήνυμα, σε ένα από τα εκατοντάδες στεφάνια που γέμισαν το χώρο έξω από τη Μητρόπολη για την κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, ήταν εκείνο που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Ηταν μήνυμα αγάπης και σπαραγμού, μήνυμα υπόσχεση στον νεαρό Σωκράτη, που έφυγε τόσο πρόωρα.

Το στεφάνι είχε σταλεί από την Παυλίνα Βουλγαράκη, κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, ως συνθέτρια και ως τραγουδίστρια,και η οποία είναι στενή φίλη της συντρόφου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, Μαρίας Τσούτσια.

Με το μήνυμά της στο στεφάνι η Παυλίνα Βουλγαράκη δίνει την υπόσχεση ότι θα προσέχει την Μαρία… και εκείνον θα τον αγαπά και θα τον τιμά για πάντα. Το μήνυμα στο στεφάνι γράφει:

«Μέχρι την τελευταία μου πνοή σου ορκίζομαι ότι θα την προσέχω. Το ξέρω πως θα είσαι πάντα μαζί μας και θα μας οδηγείς. Σ’ αγαπώ και θα σε τιμώ για πάντα. Παυλίνα», έγραφε το μήνυμα στο στεφάνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.