ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ. Τσιμιτσέλης – Κ. Γερονικολού: Η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού! (βίντεο)

Γ. Τσιμιτσέλης – Κ. Γερονικολού: Η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού! (βίντεο)

Είναι στα καλύτερά τους και δεν κρύβονται πια. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού που έκαναν την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση στο θέατρο! Το ζευγάρι βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Κηποθέατρο Παπάγου και απόλαυσε την παράσταση Mamma Mia!

Αν και μέχρι τώρα, οι δυο ηθοποιοί προσπαθούσαν να κρατούν χαμηλό προφίλ και εκτός από τα κοινά γυρίσματά του για την ταινία “Bachelor 3” απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, ήρθε τελικά η ώρα που είναι πιο χαλαροί και απολαμβάνουν και δημόσια ο ένας την συντροφιά του άλλου!

Άνθρωποι χαμηλών τόνων και οι δυο που προσπαθούν να κρατούν διακριτική στάση απέναντι στα media για τα προσωπικά τους, επέλεξαν να τηρήσουν ως τώρα σιγήν ιχθύος για τη σχέση τους. Άλλωστε, και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά το χωρισμό του από την Βάσω Λασκαράκη επιδιώκει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, για χάρη της μικρής του πριγκίπισσας που είναι και η βασική προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.