ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρίνα Βερνίκου: Βόλτες στη Μύκονο λίγο πριν γίνει κουμπάρα του Σ. Τανιμανίδη και της Χ. Μπόμπα (φωτό)

Μαρίνα Βερνίκου: Βόλτες στη Μύκονο λίγο πριν γίνει κουμπάρα του Σ. Τανιμανίδη και της Χ. Μπόμπα (φωτό)

Η Μαρίνα Βερνίκου ξέκλεψε χρόνο για τις διακοπές της στο νησί των ανέμων.

Η γνωστή εφοπλίστρια, λίγο πριν το γάμο της χρονιάς στη Σίφνο, όπου θα παντρέψει τους φίλους της Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα, δεν σταματά τις διακοπές στα νησιά του Αιγαίου.

Και φυσικά, για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε στην αγαπημένη της Μύκονο, όπου απόλαυσε τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τον καλό της φίλο Τάκη Ζαχαράτο και την Lucy Doughty!

Οι τρεις τους έκαναν ένα χαλαρό βραδινό περίπατο στη χώρα της Μυκόνου και έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.