ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κένταλ Τζένερ: Προτιμά να είναι αισθησιακή παρά προκλητική (φωτό)

Κένταλ Τζένερ: Προτιμά να είναι αισθησιακή παρά προκλητική (φωτό)

Είναι γνωστό πως ο φωτογραφικός φακός αγαπάει την Κένταλ Τζένερ η οποία αν και low profile ξέρει πως να διεγείρει τον αισθησιαμό στον αντρικό πληθυσμό.

Κρατάει επάξια τα ηνία της οικογένειας Καρντάσιαν και των σέξι φωτογραφιών! Η Κένταλ Τζένερ μπορεί να μην έχει τόσο έντονη παρουσία στα social media, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, όμως, έχει τον τρόπο να αναστατώνει με τις αναρτήσεις της και να γίνεται no1 θέμα συζήτησης.

Η καλλονή, που σαρώνει στα catwalks και γίνεται το κεντρικό πρόσωπο μεγάλων οίκων μόδας, ποζάρει είτε με μαγιό είτε με εσώρουχα και τα απολύτως απαραίτητα, καταφέρνοντας να βλέπει τα ενσταντανέ της να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Πάντα αποκαλυπτική και με διάθεση και ύφος social queen, η Κένταλ έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας και οι άντρες έχουν κάθε λόγο να την λατρεύουν!

Αυτή η φορά η καλλονή Κένταλ απολαμβάνει τις διακοπές της και ποζάρει στο Instagram της με λαχανί ολόσωμο μαγιό και είναι μια οπτασία. Το κορίτσι όμως είχε και καλλιτεχνική διάθεση και από ότι φαίνεται πετάει στα… σύννεφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bmdxw7Agrlj/?taken-by=kendalljenner

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.