Δείτε με ποιον είναι ερωτευμένη η Νικολέτα Ράλλη! (φωτό)

Δείτε με ποιον είναι ερωτευμένη η Νικολέτα Ράλλη! (φωτό)

Χαμός έχει γίνει με το νέο και καυτό ζευγάρι της σόου μπιζ.

Μετά τον Σάκη Τανιμανίδη που βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της πανέμορφης Χριστίνας Μπόμπα, ο Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται να είναι τρελά ερωτευμένος με την Νικολέτα Ράλλη .

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί» και ο tattoo artist είναι ζευγάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! και όλοι μιλάνε για έναν δυνατό έρωτα.

Οι δυο τους μάλιστα έχουν «συνυπάρξει» και τηλεοπτικά, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος της Νικολέτας Ράλλη και του Νίκου Αναδιώτη στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Εκεί, ο tattoo artist δεν δίστασε να σχολιάσει on air πως δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από το μπούστο της αγαπημένης του, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.