Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Πιασμένοι χέρι χέρι στο Ηρώδειο!

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Πιασμένοι χέρι χέρι στο Ηρώδειο!

Εδώ και έξι περίπου μήνες η ζωή τους έχει αλλάξει και η μικρή πριγκίπισσα που έχει έρθει, έχει φέρει τα πάνω κάτω. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη που ζουν love and married και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Το ζευγάρι μάλιστα, επιλέγει να κάνει λίγες και καλές επίσημες εξόδους, συνήθως σε θεατρικές παραστάσεις και είναι πάντα πολύ χαρούμενο.

Αυτήν τη φορά, οι δυο τους άφησαν για λίγο την κορούλα στο σπίτι και βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να απολαύσουν την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη, που κάνει την καλοκαιρινή περιοδεία της σε παραγωγή των επιχειρήσεων Μαροσούλη σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου.

Το βράδυ της Δευτέρας, η παράσταση με πρωταγωνιστές τους: Λάκη Λαζόπουλο, Σοφία Φιλιππίδου, Δημήτρη Πιατά και Αντώνη Καφετζόπουλο φιλοξενήθηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών»! Ανάμεσά τους, φυσικά και η Ελεονώρα Μελέτη , που ετοιμάζεται πυρετωδώς να ξεκινήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha μαζί με τον σύζυγό της, που δεν σταμάτησε να την κρατά τρυφερά από το χέρι!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους « Βατράχους », κωμωδία που διδάχτηκε στα Λήναια το 405 π.Χ., ο Διόνυσος, απογοητευμένος από την πενία των δραμάτων που παρουσιάζονται στην Αθήνα, καθώς οι μεγάλοι τραγικοί έχουν πεθάνει, κατεβαίνει στον Κάτω Κόσμο προκειμένου να φέρει πίσω ένα μεγάλο ποιητή, ικανό να σώσει την Πόλη από την παρακμή. Για τον σκοπό αυτό, διοργανώνει έναν ποιητικό αγώνα ανάμεσα στον Αισχύλο και τον Ευριπίδη, ορίζοντας διαιτητή τον ίδιο τον Πλούτωνα, ώστε ο καλύτερος εκ των δύο να επιστρέψει. Και καλύτερος για τον Αριστοφάνη, που σατιρίζει ανελέητα τα νεωτερικά ήθη, άρα και τον τότε εκπρόσωπό τους Ευριπίδη αναδεικνύεται ο Αισχύλος. Ο Αισχύλος θα είναι ο νικητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.