ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το επόμενο μοντέλο της Ελλάδας: Τρελάθηκαν και οι κριτές με την συμπεριφορά του Σκουλού σε διαγωνιζόμενη [βίντεο]

Το επόμενο μοντέλο  της Ελλάδας: Τρελάθηκαν και οι κριτές με την συμπεριφορά  του Σκουλού σε διαγωνιζόμενη [βίντεο]

Ιδιαίτερα σκληρός απέναντι σε μια διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός.

Η Σοφία θέλοντας να μπει στον χώρο του μόντελινγκ αποφάσισε να πάει στο Greece’s Next Top Model για να δοκιμάσει την τύχη της, ωστόσο, δεν περίμενε την αρνητική κριτική που άγγιξε τα όρια της αγένειας από τον φωτογράφο.

Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Αγγελος Μπράτης της είπαν με ευγενικό τρόπο πως δεν κάνει για μοντέλο, ωστόσο, ο Δημήτρης Σκουλός το έκανε πιο ωμά.

«Λέω πάντα αυτό που βλέπω. Είπε ο ένας πως είσαι πολύ συμπαθητική, είσαι ωραία είπε η Βίκυ, εγώ δεν βλέπω τίποτα από αυτά, πραγματικά. Ούτε σε θεωρώ πολύ ωραία, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά απορώ γιατί ήρθες εδώ», είπε ο κ. Σκουλός.

Οι υπόλοιποι κριτές, μόλις έφυγε η διαγωνιζόμενη, έδειξαν απηυδισμένοι με τα πολύ σκληρά λόγια του φωτογράφου, ο οποίος υπερασπίστηκε τα όσα είπε. Παρομοίασε, μάλιστα, την διαγωνιζόμενη με χαρακτήρα από τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών. «Τράβηξε τα μαλλιά της πίσω και ήταν αυτή με το τόξο», ανέφερε.

«Δεν έχουμε μιλήσει έτσι και σε κορίτσια που ήταν χειρότερα από αυτή», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

«Υπερβολές», ανέφερε ο Αγγελος Μπράτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=GFyVfyioeMo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.