Eurovision 2019: Ελλάδα και Κύπρος πέρασαν στον τελικό – Μάγεψαν το κοινό Κατερίνα Ντούσκα & Τάμτα (upd,βίντεο)

Eurovision 2019: Ελλάδα και Κύπρος πέρασαν στον τελικό – Μάγεψαν το κοινό Κατερίνα Ντούσκα & Τάμτα (upd,βίντεο)

(Aνανέωση 23.59) Ελλάδα και Κύπρος θα δώσουν το παρών στον τελικό της Eurovision 2019 που διεξάγεται στο Ισραήλ.

Και οι δύο ξεχώρισαν με τα τραγούδια των Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα αντίστοιχα, κι έλαβαν δύο από τα 10 εισιτήρια του α΄ ημιτελικού που έγινε σήμερα. Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη και ο τελικός το Σάββατο.

Οι 10 χώρες που προκρίθηκαν σήμερα είναι: Ελλάδα, Κύπρος, Λευκορωσία, Σερβία, Εσθονία, Τσεχία, Αυστραλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο και Σλοβενία.


Η Τάμτα άνοιξε τον Α’ ημιτελικό της φετινής Eurovision στο Τελ Αβίβ όπου θα εμφανιστεί Ελλάδα και Κύπρος. Δέκα χώρες θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.

Δεκαεπτά χώρες ρίχνονται στη μουσική μάχη της Eurovision απόψε, στο πρώτο δείγμα του φετινού διαγωνισμού από το Τελ Αβίβ. Η Κύπρος ανοίγει το διαγωνιστικό κομμάτι της Eurovision, καθώς εμφανίζεται πρώτη στη σκηνή. Η Ελλάδα έχει κληρωθεί στην προτελευταία, 16η θέση.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου βγήκε στη σκηνή με τους χορευτές στο πλευρό της και απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η Τάμτα με super sexy style και white look ξεσήκωσε το κοινό με το «Replay» στη Γιουροβίζιον.

Η τραγουδίστρια βγήκε στη σκηνή με ένα κορμάκι, το οποίο ήταν φτιαγμένο από πλαστικό και δεν υπήρχε καθόλου ύφασμα, ενώ από το ίδιο υλικό ήταν και το jacket της και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της που όπως είπε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν είναι μπότες αλλά μία κατασκευή που προσαρμόζεται ως κάλτσα. Μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη εμφάνιση της Τάμτα, η οποία θέλει πάντα να ξεχωρίζει και στο Τελ Αβίβ το κατάφερε, καθώς τη θεωρούν το απόλυτο fashion icon του διαγωνισμού.

Η εμφάνιση της Τάμτα πήγε πολύ καλά και ευτυχώς δεν υπήρξαν απρόοπτα όπως στην τελευταία πρόβα τζενεράλε όπου γλίστρησε και παραλίγο να πέσει.

Η Τάμτα, όπως δείχνουν τα προγνωστικά, είναι έτοιμη να διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαϊου.

Δείτε το video:

Μάγεψε το κοινό η Κατερίνα Ντούσκα με το «Better Love»

Λίγο πριν πέσει η αυλαία του ημιτελικού της Eurovision, η Κατερίνα Ντούσκα και το Better Love γέμισαν τη σκηνή με ροζ αποχρώσεις.

Η ελληνική συμμετοχή εμφανίστηκε 16η θέση, μια θέση πριν από το τέλος και φαίνεται πως κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις φωνητικές της ικανότητες.


Τι έδειχναν τα στοιχήματα της Eurovision για Ελλάδα και Κύπρο

Σύμφωνα με τα στοιχήματα λίγο πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός και Ελλάδα και Κύπρος αναμένεται να περάσουν στον μεγάλο τελικό της Eurovision. Η Κατερίνα Ντούσκα, μάλιστα, αν και αντιμετώπισε προβλήματα στη δεύτερη πρόβα φαίνεται πως εντυπωσίασε με την ιδιαίτερη φωνή της και περνά πρώτη στον τελικό του Σαββάτου, αφήνοντας πίσω της την Τάμτα, σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις.

Οι τηλεθεατές συμπληρώνουν τη βαθμολογία

Θυμίζουμε πως το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρόβα τζενεράλε, κατά τη διάρκεια της οποίας οι κριτικές επιτροπές των ίδιων χωρών (17 συμμετέχουσες + τρεις του τελικού) απένειμαν τη βαθμολογία τους στις συμμετοχές της Eurovision.

Στο τέλος της βραδιάς και μετά την ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινωθούν οι δέκα επικρατέστερες χώρες που προκρίνονται στον τελικό της Eurovision το Σάββατο. Η ανακοίνωση των φιναλίστ θα γίνει με τυχαία σειρά και η κατάταξη τους θα αποκαλυφθεί μετά το τέλος και του τελικού.

Τι έδειχναν τα στοιχήματα της Eurovision για Ελλάδα και Κύπρο

Σύμφωνα με τα στοιχήματα λίγο πριν ξεκινήσει ο ημιτελικό και Ελλάδα και Κύπρος αναμένεται να περάσουν στον μεγάλο τελικό της Eurovision. Η Κατερίνα Ντούσκα, μάλιστα, αν και αντιμετώπισε προβλήματα στη δεύτερη πρόβα φαίνεται πως εντυπωσίασε με την ιδιαίτερη φωνή της και περνά πρώτη στον τελικό του Σαββάτου, αφήνοντας πίσω της την Τάμτα, σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις.

Η Κύπρος, αν και πήγε με αέρα στο Τελ Αβίβ με το ρυθμικό Replay, έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα στις πρόβες. Οι φανς της Eurovision δεν τρελάθηκαν με τον τρόπο που ακουγόταν η Τάμτα, κάνοντας παράπονα για τον ήχο. Κάπως έτσι, το Replay άρχισε να κατρακυλά στα στοιχήματα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν περνάει στον τελικό, μιας και τα στοιχήματα θέλουν την Τάμτα να περνά δεύτερη στον τελικό του Σαββάτου.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.