Αναστατώνει το Instagram η 23χρονη Ρωσίδα που κρεμάστηκε από τον 73ο όροφο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι – Γιατί το έκανε

Αναστατώνει το Instagram η 23χρονη Ρωσίδα που κρεμάστηκε από τον 73ο όροφο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι – Γιατί το έκανε

Έγινε παγκοσμίως γνωστή για τη ριψοκίνδυνη απόφασή της να φωτογραφηθεί «κρεμασμένη» στο κενό από τον 73ο όροφο ουραξονύστη στο Ντουμπάι, χωρίς μέτρα ασφαλείας. Τώρα εξηγεί πώς και γιατί το έκανε.

Ο λόγος για την εκθαμβωτική Viki Odintcova, μοντέλο από τη Ρωσία, που παραχώρησε συνέντευξη στη Mail Online και προσπάθησε να δικαιολογήσει την παράτολμη ενέργειά της. Οπως είπε, αφού… τα άκουσε από τους γονείς της, τους έδωσε την υπόσχεση ότι δεν θα ξανακάνει κάτι παρόμοιο.

Η 23χρονη είπε στη Mail Online πώς ξεπέρασε τους δικούς της φόβους και ρίσκαρε τη ζωή της κρατώντας μόνο το χέρι ενός άνδρα ενώ αιωρείτο στο κενό, χωρίς καμία ασφάλεια. Και ζήτησε από τους χιλιάδες φαν της στα social media να μην επιχειρήσουν ποτέ κάτι ανάλογο.

Μιλώντας από τη Μόσχα, η Odintcova ισχυρίστηκε ότι η ριψοκίνδυνη φωτογράφιση ήταν μια παρορμητική απόφαση της στιγμής που πήρε μαζί με τον φωτογράφο Alexander Mavrin, γνωστό στη Ρωσία για τις γκλάμορους και γυμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει.

«Συνήθως προσπαθούμε να υλοποιούμε ενδιαφέρουσες ιδέες για φωτογράφιση», είπε το μοντέλο, που πέρυσι φωτογραφήθηκε με ρούχα για το ρωσικό Playboy – αν και στο παρελθόν έχει κάνει και γυμνές φωτογραφίσεις.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο γενειοφόρος άνδρας που την κρατούσε από το χέρι ήταν ο γεννημένος στη Σιβηρία Oleg Cricket (πραγματικό όνομα Oleg Sherstyachenko), 25 ετών, ένας επιτυχημένος κασκαντέρ, που είναι γνωστός από δικές του επικίνδυνες πράξεις, προκαλώντας πολλές φορές και ο ίδιος τον θάνατο.

«Ο Oleg είναι επαγγελματίας σε αυτό που κάνει, συνεπώς το αποφασίσαμε, πήγαμε εκεί και το κάναμε. Δεν σκέφτηκα στιγμή αν έπρεπε να τον εμπιστευτώ ή όχι», είπε η 23χρονη. Και επέμεινε ότι «δεν φοβήθηκα, ούτε πανικοβλήθηκα. Ήμουν ήρεμη όταν βρέθηκα στην κορυφή του κτιρίου».

«Μόνο όταν έμεινα να αιωρούμαι στο κενό συνειδητοποίησα τι ακριβώς είχε συμβεί και πόσο τρομακτικό ήταν. Όταν κατέβηκα στο ισόγειο κατάλαβα πόσο επικίνδυνο ήταν και ότι μπορεί να οδηγούσε σε τρομερά αρνητικές συνέπειες», είπε επίσης η πανέμορφη Viki. Kαι συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρη ότι δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Ηταν κάτι που γίνεται μια φορά στη ζωή. Αρκεί».

Οσο για το πώς αντέδρασαν οι γονείς της, δήλωσε ότι «όταν οι γονείς μου είδαν το βίντεο, είχαν ανάμεικτα συναισθήματα γι’ αυτό. Αλλά στο τέλος, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο πέρα από το να το αποδεχθούν -άλλωστε, τους υποσχέθηκα ότι δεν θα το ξανακάνω».

Επίσης, η 23χρονη ζήτησε από τους δεκάδες χιλιάδες followers της να μη μιμηθούν σε καμία περίπτωση αυτό που έκανε. «Συνέχεια λέω στους ανθρώπους να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά μου», είπε. «Δεν πρέπει να το κάνουν γιατί είναι επικίνδυνο και θα πάρουν μεγάλο ρίσκο. Φυσικά και δεν θέλω να κάνει κάποιος αυτό που έκανα».

Αποκάλυψε, δε, ότι «το βίντεο τραβήχθηκε πριν από την Πρωτοχρονιά, αλλά μας πήρε λίγο χρόνο να μοντάρουμε το υλικό» -υπενθυμίζεται ότι το βίντεο δημοσιοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες περίπου.

«Για να ξέρετε, εγώ φοβάμαι τα ύψη, αλλά θέλω πάντα να αντιμετωπίζω τους φόβους μου. Πρόσφατα, μάλιστα, έκανα bungee jumping στο Σότσι (σ.σ.: ρωσική πόλη). Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν πολύ τα extreme sports, αλλά τον τελευταίο καιρό ήθελα να τεστάρω τον εαυτό μου και να κάνω κάτι διαφορετικό», τόνισε. «Σχεδιάζω να κάνω κάποια καινούργια πράγματα βέβαια, αλλά όχι κάτι τόσο extrem όσο η φωτογράφιση στο Ντουμπάι».

Απαντώντας, εξάλλου στους επικριτές της (που ήταν πολλοί), η Viki υποστήριξε ότι ο στόχος της φωτογράφισης δεν ήταν να έχει περισσότερα «χτυπήματα» στον λογαριασμό της στο Instagram. «Δεν θα ήθελα να ακουστώ αλαζονική, αλλά και πριν από αυτό το βίντεο τα πήγαινα μια χαρά», είπε. «Ήμουν ήδη αρκετά γνωστή και είχα κάνει πολλές φωτογραφίσεις».

Πάντως παραδέχθηκε ότι υπήρχαν αρνητικές και θετικές απόψεις για το επικίνδυνο εγχείρημά της, αλλά ότι όλες τις λαμβάνει υπόψη της. «Φυσικά, οι απόψεις διαφέρουν. Υπήρχαν αρνητικά και θετικά σχόλια. Υπήρχαν πολλές γνώμες και όλες είναι σημαντικές», δήλωσε.

Η 23χρονη Ρωσίδα είναι πτυχιούχος Μάρκετινγκ και δούλευε ήδη ως μοντέλο ενώ σπούδαζε. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι κατάγεται από τη γενέτειρα πόλη του Βλαντιμίρ Πούτιν, την Αγία Πετρούπολη, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι κατάγεται από τη βιομηχανική πόλη Solikamsk στα Ουράλια Όρη, που είναι γνωστή για το αλατωρυχείο της, τις τσαρικές εκκλησίες της και ως κέντρο των γκουλάγκ (των στρατοπέδων καταναγκαστικής εργασίας) επί Στάλιν. Το 2013, αναδείχθηκε αναπληρωματική Μις σε διαγωνισμό ομορφιάς στο Περμ.

Η Odintcova αποκρούει τους ισχυρισμούς στη Ρωσία ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. «Εχω φυσικό πρόσωπο, φυσικό στήθος και φυσικά οπίσθια. Και δεν έκανα ποτέ αισθητικές επεμβάσεις», τόνισε. Οπως επίσης διέψευσε τις φήμες ότι είχε σχέση με τον Ρώσο ράπερ Egor Kreed ή τον μεγιστάνα των social media Pavel Durov. Πέρυσι, υπήρχαν φήμες στα Δυτικά media ότι διατηρούσε δεσμό με τον πιλότο της Formula 1 Φερνάντο Αλόνσο. Πάντως, η ίδια είπε ότι αυτόν τον καιρό είναι σε σχέση, αλλά αρνήθηκε να γνωστοποιήσει το όνομα του συντρόφου της.

Οσο για τον 31χρονο φωτογράφο Alexander Mavrin, κατάγεται από την Αγία Πετρούπολη και είναι γνωστός από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο με τα μοντέλα που φωτογραφίζει. Οπως είχε πει, πάντως, σε μια συνέντευξή του, «ποτέ δεν κοιμάται με τα μοντέλα του».

 'I have a natural face, breasts and bottom'

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.