ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ειρήνη Κολιδά: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της και αποκαλύπτει αν θα έκανε σύντομα σχέση

Ειρήνη Κολιδά: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της και αποκαλύπτει αν θα έκανε σύντομα σχέση

Είναι μια από τις παίκτριες του Survivor που έχει απασχολήσει πολύ και πλέον κάθε της κίνηση αφορά τους πάντες.

Μιλώντας στην κυπριακή εκπομπή DOT αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγο της και τόνισε ότι ο χωρισμός ήταν δική της επιλογή και αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η σχέση μου με τον πρώην άντρα μου είναι πολύ καλή. Όταν είσαι ξεκάθαρος και έχεις τελειώσει μία σχέση κατόπιν συζήτησης και έχει φτάσει σε ένα τέλμα μετά από αρκετή κουβέντα και χωρίς τσακωμούς… Νομίζω κάθε σχέση που τελειώνει πρέπει να τελειώνει έτσι γιατί έχεις βιώσει κάποια πράγματα με τον άλλον, τον σέβεσαι, τον αγαπάς. Απλά δεν μπορείς να είσαι μαζί του. Εγώ ήθελα να χωρίσουμε, αυτός δεν νομίζω να ήθελε να χωρίσουμε. Είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος, είναι ένας πολύ καλός πατέρας, σωστός και το χειρίστηκε άψογα. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από αυτόν. Τον έχω ψηλά γιατί είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Θέλω πραγματικά να φτιάξει τη ζωή του και να συνεχίσει. Εγώ δεν έχω μπορέσει να αφήσω ένα κενό, ένα τετραγωνάκι για κάποιον άλλον, είμαι πάρα πολύ με τον μικρό. Αν όμως βρεθεί κάποιος άντρας που θα μπορέσει να με ταρακουνήσει και να πάρει χώρο και χρόνο στο μυαλό μου, δεν ξέρω»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.