Ο «Ζιζού» φωτογραφήθηκε στο πιλοτήριο αεροπλάνου λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα (φωτό)

Ο «Ζιζού» φωτογραφήθηκε στο πιλοτήριο αεροπλάνου λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα (φωτό)

Στην Ελλάδα επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του ο Ζινεντίν Ζιντάν, γιορτάζοντας μάλιστα την περασμένη Παρασκευή τα 45α του γενέθλια στην Κρήτη, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ελούντας.

Η οικογένεια Ζιντάν ενθουσιάστηκε από τη βόλτα της στην Ακρόπολη και το Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες στα social media. Ωστόσο η παραμονή στην πρωτεύουσα ήταν σύντομη, καθώς την Παρασκευή ο Ζιντάν αναχώρησε αεροπορικώς για την Ελούντα της Κρήτης, όπου συνέχισαν τις διακοπές τους.

Ωστόσο όλα τα ωραία πράγματα τελειώνουν κάποτε, και ο Ζιντάν πήρε σήμερα τον δρόμο της επιστροφής, ταξιδεύοντας με αεροσκάφος της Aegean Airlines. Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έβγαλε μάλιστα φωτογραφία στο πιλοτήριο του αεροσκάφους, ενώ ο αερομεταφορέας τον καλωσόρισε on board με μία ανάρτηση στο twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.