ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Survivor: Η πρώτη φωτογραφία της Ευριδίκης μετά την αποχώρηση της (φωτό)

Survivor: Η πρώτη φωτογραφία της Ευριδίκης μετά την αποχώρηση της (φωτό)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor αυτή την εβδομάδα.

Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της, η αθλητικογράφος παραμένει στον Αγιο Δομίνικο και περνά τις ημέρες της σε χαλαρούς ρυθμούς.

Μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πώς ακριβώς περνά τις ημέρες της μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

H δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ απολαμβάνει βουτιές σε παραλία του Αγιου Δομίνικου και χωρίς να συνοδεύσει την φωτογραφία από κάποιο σχόλιο έδειξε ότι πλέον έχει αρχίσει για εκείνη μια περίοδος ξεκούρασης μετά την συναρπαστική αλλά συνάμα απαιτητική από άποψη σωματικής προσπάθειας συμμετοχή της στο Survivor. Η φωτογραφία συγκέντρωσε τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων που της έστελναν ευχές για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Eίναι η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύεται στο λογαριασμό της μετά την αποχώρηση από το Survivor μιας και ο λογαριασμός της στο Instagram, όπως είναι λογικό, καθ’όλη τη διάρκεια της συμμετοχής της στο παιχνίδι δεν είχε κάποια νέα δημοσίευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.