ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διακοπές για τη Μαρί Κυριακού μετά το θάνατο του πρώην συζύγου της Μίνωα Κυριακού

Διακοπές για τη Μαρί Κυριακού μετά το θάνατο του πρώην συζύγου της Μίνωα Κυριακού

Στην κηδεία του η πρώην γυναίκα του Μαρί Κυριακού έδωσε το παρόν για λίγα λεπτά κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς δεν ήθελε να γίνει αντιληπτή.

Ωστόσο, οι φήμες οργιάζουν, δημοσιεύματα την κατηγορούν για παράλληλες σχέσεις, η ίδια πέρα από δελτίο τύπου που έβγαλε και θέλησε να τοποθετηθεί και να διαψεύσει όλες αυτές τις φήμες.

Η πρώην κ.Κυριακού απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί της καταγωγής της για να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί από όλη την ένταση των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα σήμερα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, τις Μηνιές όπου την παρέλαβε η ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλλύμματος της Λειβαθούς, στο οποίο θα παραμείνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.