ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Βικτώρια Μπέκαμ; (φωτό)

Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Βικτώρια Μπέκαμ; (φωτό)

Ο μεγάλος γιος της Victoria Beckham, Brooklyn φεύγει για σπουδές κ η γνωστή σταρ όπως κάθε μητέρα ξεσπάει σε κλάματα που «χάνει» από κοντά της τον πρωτότοκο γιό της…

Οι φορές που έχει σκάσει λίγο το χειλάκι της είναι ελάχιστες έως και μηδαμινές, ενώ το ίδιο ισχύει και με τις στιγμές συγκίνησης. Γενικά, λύπη ή χαρά η Victoria μία έκφραση ξέρει, αυτή της παγερής.

Ωστόσο, ήρθε η στιγμή που «λύγισε» και μάλιστα, δημοσίως. Για την ακρίβεια, η ίδια ανέβασε φωτογραφία όπου για πρώτη φορά στα χρονικά της στη showbiz τη βλέπουμε καμμένη. Και ο λόγος που «έσπασε» είναι σημαντικός: ο μεγαλύτερος γιος της, Brooklyn φεύγει από το σπίτι. Μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για σπουδές και η Beckham, όπως όλες οι μαμάδες του κόσμου, κλαίνε τη μέρα που το παιδί «ανοίγει» τα φτερά του και φεύγει από την οικογενειακή φωλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συλλεκτική φωτογραφία, η Victoria είναι αγκαλιά με το γιο της, ενώ τη συνοδεύει με ευχές στο παιδί της για το νέο του ξεκίνημα. Και ναι παραδέχεται δημοσίως, ότι κλαίει!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.