Σε κίνδυνο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από Αλβανούς – Θέλουν να με φάνε» (φωτό)

Σε κίνδυνο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από Αλβανούς – Θέλουν να με φάνε» (φωτό)

«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από Αλβανούς» δηλώνει ο Γιώργος Γιασεμής. Ο τραγουδιστής λαμβάνει μηνύματα εκφοβισμού στο facebook, μέσα από τα οποία απειλούν να τον «φάνε».

Κι όλα αυτά λόγω μια συνέντευξης που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό Χάι και στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν ακουστεί πάρα πολλά για μένα, τα οποία δεν ξέρω αν πρέπει να πούμε. Αιωρούνται στην Αθήνα. Έχουν πει ότι είμαι χρήστης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Από την πλευρά μου δεν πίνω ούτε αλκοόλ. Μ’ έχουν πει Aλβανό, το οποίο δεν είναι ντροπή. Αν ήμουν, θα το έλεγα. Το τελευταίο είναι ότι είμαι gay. Ακούστηκε κι αυτό».

«Τα λόγια μου παρερμηνεύθηκαν. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αν ήμουν Αλβανός, να βγω και να το δηλώσω δημοσίως. Θα ήμουν μάλιστα πολύ περήφανος. Η καταγωγή μου, όμως, είναι ελληνική. Θα ήθελα λοιπόν να γίνει κατανοητό στους «φίλους» που με στοχοποίησαν άδικα πως δεν τίθεται κανένα θέμα ρατσισμού. Έχω φίλους Αλβανούς και θαυμαστές και διασκεδάζουμε μαζί πολύ ωραία. Το ξαναλέω, δεν είμαι ούτε υπήρξα ποτέ ρατσιστής. Δεν ανέχομαι, όμως, να απειλεί τη ζωή μου μέσω διαδικτύου μια μικρή μερίδα ανθρώπων που εσκεμμένα επιθυμούν να προκαλέσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει», δηλώνει ο Γιώργος Γιασεμής στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα.

Ο Γιώργος Γιασεμής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Zappit

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.