ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Βασάλος: Έξαλλος με πρόσφατα δημοσιεύματα! (βίντεο)

Κ.Βασάλος: Έξαλλος με πρόσφατα δημοσιεύματα! (βίντεο)

Αυτά συμβαίνουν οταν κυκλοφορεί κάποιος πολύ!

Ο πρώην παίκτης του Survivor, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου.

Εκεί ρωτήθηκε αν έχει υπογράψει συμφωνία με πρακτορείο μοντέλων.

«Ποτέ, ποτέ! Δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο. Απλά, πήγα να συζητήσω με ένα πρακτορείο και έβγαλα μία φωτογραφία και έγραψαν… Δεν έχω υπογράψει απολύτως τίποτα! Δυστυχώς, είναι από τα πράγματα που με πειράζουνε, το ότι οτιδήποτε κάνεις, παραφράζεται ή γράφονται πράγματα που δεν ισχύουνε! Με έχει πειράξει πάρα πολύ, αλλά τώρα που μπήκαμε στο χορό, θα χορέψουμε!» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.