ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διάσημος τραγουδιστής εγκαταλείπει το τραγούδι εξαιτίας σοβαρής ασθένειας (φωτό, βίντεο)

Διάσημος τραγουδιστής εγκαταλείπει το τραγούδι εξαιτίας σοβαρής ασθένειας (φωτό, βίντεο)

Mε το τραγούδι «Alors on danse», που έφτασε στο Νο1 των charts σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας,έγινε γνωστός ο Stromae , αλλά όπως όλα δείχνουν η καριέρα του στο τραγούδι τελείωσε.

Στο απόγειο της καριέρας του, ο Stromae αρρώστησε σοβαρά τον Ιούνιο του 2015, γιατί είχε προσβληθεί από ελονοσία και υπεβλήθη σε θεραπεία. Σήμερα έχει χάσει την διάθεση για μουσική και πρέπει να διακόψει την καριέρα του.

Προσβλήθηκε από ελονοσία σε περιοδεία στην Ρουάντα, από όπου κατάγεται, και όπου ο πατέρας του είχε δολοφονηθεί κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας.

Η τραγουδίστρια Vitaa η οποία έχει συνεργαστεί με τον διάσημο καλλιτέχνη, ο οποίος διαμένει στο Βέλγιο, δήλωσε ότι «δεν είναι καλά», στο σάιτ Télé Star.

Το ίδιο είχε δηλώσει προ δέκα ημερών και ο ίδιος ο Stromae στην γαλλική Libération:
«Χάνω τελείως την μπάλα. Γράφω τη νύχτα. Για να είμαι ειλικρινής, μπήκα στο νοσοκομείο και είμαι ακόμα σε φάση θεραπείας. Γι’ αυτό ξυπνώ αργά. Έχω υποστεί ψυχικό κλονισμό και αυτό δεν είναι ευχάριστο. Ξανακύλησα πριν λίγο καιρό. Γι’ αυτό δεν μου επιβάλλω πολύπλοκα ωράρια εργασίας» είπε.


Και συνέχισε: «Γυρίζουν όλα στα κεφάλι μου και έχω σοβαρές κρίσεις άγχους. Συναντώ συχνά στον δρόμο ανθρώπους που με ρωτούν πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ. Όμως το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να είμαι εγώ καλά μέσα μου».

Εκτός από την σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει, ο Stromae δείχνει αποσαρθρωμένος ψυχικά. Ακόμη και η μουσική σκηνή, στην οποία ερμήνευε μοναδικά, χορεύοντας, ως πριν από δύο χρόνια, δεν τον συγκινεί πλέον.

Τελευταία, ο διάσημος καλλιτέχνης προσπάθησε να αλλάξει καριέρα και ασχολήθηκε με τον χώρο της μόδας, μαζί με την σύζυγό του Coralie.

Η υγεία του είναι τόσο άσχημη που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δημιουργεί βίντεο-κλιπ για άλλους καλλιτέχνες, αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

O Stromae (αναγραμματισμός της λέξης maestro), ονομάζεται στην πραγματικότητα Paul Van Haver. Είναι 31 ετών και γεννήθηκε στο Βέλγιο. Ο πατέρας του ήταν αρχιτέκτονας από την Ρουάντα και η μητέρα του Βελγίδα της Φλάνδρας. Ο πατέρας του δολοφονήθηκε το 1994 στη γενοκτονία της Ρουάντα, μαζί με όλους τους συγγενείς του. Ο ίδιος το έμαθε σε ηλικία 12 ετών και μεγάλωσε μόνος με τη μητέρα του στις Βρυξέλλες, ανάμεσα σε πέντε παιδιά.


Άρχισε να παίζει και να γράφει μουσική σε ηλικία 12 ετών και η μητέρα του τον έκλεισε εσωτερικό στο κολλέγιο των Ιησουητών.
Αλλά το 2000, με το ψευδώνυμο Opsmaestro ξεκίνησε την καριέρα του στη ραπ μουσική. Δούλεψε στο φαστφουντάδικο Quick, στις Βρυξέλλες, για να πληρώσει τις σπουδές του σε σχολή κινηματογράφου και ηχολήπτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα επέλεξε το Stromae, και η καριέρα του απογειώνεται μετά το 2005.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.