Ηθοποιός του Grease παραμορφώθηκε τελείως – Σοκάρει το πρόσωπο της (φωτό, βίντεο)

Ηθοποιός του Grease παραμορφώθηκε τελείως – Σοκάρει το πρόσωπο της (φωτό, βίντεο)

Η Στόκαρντ Τσάνινγκ έπαιξε στο Grease τo 1978.

Όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή Lorraine του ITV και μίλησε στην παρουσιάστρια Λορέν Κέλι, οι τηλεθεατές έμειναν άφωνοι με την εμφάνιση της!


Ο λόγος ήταν πως το άλλοτε ζωηρό κορίτσι με τα κοντά καστανά μαλλιά έχει γίνει πλέον μια αγνώριστη γυναίκα από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις.

Αρκετοί τηλεθεατές εξέφρασαν στο Twitter με το hashtag #Lorraine το σοκ που ένιωσαν στη θέα της ηθοποιού.

«Ωχ θεέ μου, τι έκανε η Στόκαρντ στο πρόσωπό της;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης. «Θεέ μου, η Στόκαρντ Τσάνινγκ είναι αγνώριστη στη Lorraine. Είναι ντροπή που οι άνθρωποι αισθάνονται πως δεν μπορούν απλά να γεράσουν με αξιοπρέπεια», έγραψε κάποιος άλλος.

Υπήρξαν όμως και μερικοί τηλεθεατές που θέλησαν να υπερασπιστούν την ηθοποιό και τόνισαν ότι έχουν περάσει 40 χρόνια από όταν κυκλοφόρησε το Grease. «Γιατί δεν συναντάτε την Στόκαρντ Τσάνινγκ αυτοπροσώπως; Το Grease ήταν πριν πολλά χρόνια. Είναι όμορφη και δείχνει απίστευτη», έγραψε ένας χρήστης και μάλλον, θαυμαστής της ηθοποιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.