ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο πρίγικπας William και η Kate Middleton αποφάσισαν στην Πολωνία για το τρίτο παιδί

Ο πρίγικπας William και η Kate Middleton αποφάσισαν στην Πολωνία για το τρίτο παιδί

Την Τρίτη ανακοινώθηκε από το παλάτι πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, που είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Σύμφωνα με τους υπολοισμούς που έχουν γίνει η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William αποφάσισαν για το τρίτο τους παιδί όταν ήταν στην Πολωνία.

Είναι γεγονός πως στο πενθήμερο αυτό ταξίδι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, που είχαν πάρει μαζί τους και τα δύο παιδιά τους, έδειχναν να έχουν πολύ ευχάριστη διάθεση. Μάλιστα, η 35χρονη μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας στην Πολωνία υπαινίχθηκε ότι θα επιθυμούσε να αποκτήσει και τρίτο παιδί. Όταν σε εκδήλωση της προσφέρθηκε ένα λούτρινο αρκουδάκι εκείνη είπε: «Θα πρέπει να αποκτήσουμε και άλλα μωρά» ενώ απέφευγε να πίνει αλκοόλ, μια συνήθεια που ακολουθούν οι γυναίκες που θέλουν να συλλάβουν.

Πάντως, η ανακοίνωση της άφιξης του νέου βασιλικού μωρού τον Απρίλιο είχε και ένα απρόσμενο επακόλουθο. Ο παρουσιαστής του BBC, Σίμον Μακόι, που κλήθηκε να μεταδώσει το νέο ως έκτακτη είδηση, μάλλον δεν είναι φαν της βασιλικής οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με ειρωνικό ύφος ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Έχοντας υπόψη πως ανακοινώθηκε ότι αυτή (η Κέιτ Μίντλετον) ήταν έγκυος από τον Σεπτέμβριο και είχε γίνει κατανοητό ότι τότε ήταν δύο ή τριών μηνών, δεν είμαι σίγουρος πόσο πραγματικά αυτό το νέο αποτελεί είδηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.