ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η 20χρονη κόρη πολυεκατομμυριούχου «έσπειρε» τον τρόμο – Σκότωσε έξι άτομα με το αυτοκίνητο της (φωτό, βίντεο)

Η 20χρονη κόρη πολυεκατομμυριούχου «έσπειρε» τον τρόμο – Σκότωσε έξι άτομα με το αυτοκίνητο της (φωτό, βίντεο)

Με το πανάκριβο αμάξι της αποφάσισε να περάσει με κόκκινο το δρόμο, στο Κίεβο της Ουκρανίας, και αγνοώντας τον κίνδυνο, η 20χρονη κληρονόμος έσπειρε τον τρόμο καθώς ”έπεσε” πάνω σε πεζούς , με αποτέλεσμα να σκοτωθούν έξι άτομα, μεταξύ τους και μια 15χρονη μαθήτρια.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι τοπικές Αρχές, η Αλιόνα Ζαΐτσεβα – άγνωστο για ποιο λόγο – παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη το περασμένο σαββατόβραδο και «καβάλησε» με την Lexus της ένα πεζοδρόμιο όπου βρίσκονταν δεκάδες άτομα.

Η 20χρονη, κόρη του πολυεκατομμυριούχου στον τομέα της ενέργειας Βασίλι Ζαΐτσεβ, δεν τραυματίστηκε.

Η σκηνή του πολύνεκρου δυστυχήματος έμοιαζε με «μακελειό» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με τον οποίο το πλήθος κινήθηκε απειλητικά ενάντια στην Αλιόνα Ζαΐτσεβα μόλις βγήκε από τη Lexus της, θέλοντας να την λιντσάρει.

Για καλή τύχη της 20χρονης το αυτοκίνητό της ακολουθούσαν δύο τζιπ με ένοπλους σωματοφύλακες, που κατάφεραν να την γλιτώσουν από τους οργισμένους πολίτες που την είχαν περικυκλώσει.

Η 20χρονη κοπέλα, η οποία όπως διαπιστώθηκε δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν την σύγκρουση, παραμένει στη φυλακή. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος της και εάν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 10 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.