ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τελέστηκε η κηδεία της Βέτας Μπετίνη (φωτό)

Τελέστηκε η κηδεία της Βέτας Μπετίνη (φωτό)

Το «τελευταίο αντίο» στην αγαπημένη ηθοποιό είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της το μεσημέρι της Παρασκευής από το Α’ νεκροταφείο.

Η Βέτα Μπετίνη έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στους συγγενείς της και τους φίλους της!

Η κόρη της Λιάνα Καραγιαννίδου, κάλεσε όλους όσοι δώσουν το παρών, να φορέσουν «χρώματα φωτεινά όπως της ταιριάζει» και ζήτησε αντί στεφάνων όσοι το επιθυμούν να δώσουν ένα δώρο σε ένα φίλο τους που το χρειάζεται.

Μια σπουδαία και ταλαντούχα γυναίκα που μας έκανε να γελάμε μέσα από τους ρόλους της αλλά και συγκινούμαστε μέσα από τους στίχους και τα κείμενα που έγραφε.

Τα τελευταία χρόνια πέλευε με τον καρκίνο. Τον Απρίλιο του 2015 είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, το πολέμησε με χειρουργεία και αλλεπάλληλες θεραπείες. «Δεν το δημοσιοποίησα. Δεν το ήξεραν ούτε κοντινοί μου άνθρωποι και φίλοι μου» , είχε αναφέρει σε τηλεοπτική της συνέντευξη μιλώντας για τις πρώτες δύσκολες μέρες της περιπέτειάς της.

«Δεν ένιωθα κανένα συναίσθημα. Η ενόχληση στο μάτι ήταν το πρώτο σύμπτωμα. Σταμάτησα να βλέπω από το ένα μάτι και ο γιατρός μου ζήτησε να κάνω μαγνητική». Ετσι ξεκίνησαν όλα. Ωστόσο με τη δύναμή της, κατάφερε να το ξεπεράσει και μάλιστα έναν χρόνο μετά, είχε επιστρέψει ενεργά, κάνοντας μουσικές παραστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.