ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Έλληνας ηθοποιός ντροπιάζει την ελληνική σημαία – Ποζάρει φορώντας τη σαν ποδιά και ματωμένη (φωτό)

Έλληνας ηθοποιός ντροπιάζει την ελληνική σημαία – Ποζάρει φορώντας τη σαν ποδιά και ματωμένη (φωτό)

Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει ο ηθοποιός, Σίλας Σεραφείμ, με τη φωτογραφία που συνοδεύει το δελτίο Τύπου που αφορά την παράσταση του, «Η Ιστορία του ελληνικού έθνους – αλλιώς» όπου φορά μια ματωμένη ελληνική σημαία για ποδιά, και κρατά έναν μπαλτά και ένα μαχαίρι στα χέρια.

Σίγουρα, η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό ενός ανθρώπου είναι η λέξη ντροπή, διότι, επέλεξε ένα εθνικό σύμβολο για να προκαλέσει με άσχημο τρόπο και αυτό δυσανασχέτησε αρκετό κόσμο που ξέσπασε στα social media!

Ο ηθοποιός μέσα από την παράσταση του θέλει να ενημερώσει τον κόσμο για την ιστορία του Έθνους μας επιλέγοντας να μιλήσει για την Αρχαία Ελλάδα και άλλα πολλά, και δυστυχώς είναι ατυχές το γεγονός πως θέλει να προβάλει την ιστορία μας με τέτοιες μεθόδους.

Ο ίδιος επίσης, έγραψε στο προφίλ του στο Facebook σχετικά με την παράσταση προκαλώντας ακόμη περισσότερο:

«Αυτό το εργο, αποτελει μια φρεσκια στανταπικη ματια, σε μια «παλια» Ιστορια. Θα γελασετε.
Ωστοσο ΜΗ ΔΕΙΤΕ αυτή την παρασταση:
Αν ειστε Χαυγιτες,
Αν ειστε θρησκοληπτοι,
Αν θεωρειτε ότι ειμαστε ο εξυπνοτερος λαος του κοσμου,
Αν νομιζετε ειμαστε εθνος ηρωων,
Αν πιστευετε ότι ζουμε στη Δημοκρατια των θεσμων κι όχι στη Δημοκρατια των φιλων,
Αν το προβλημα στο παραμυθι με την κοκκινοσκουφιτσα και τον κακο λυκο, είναι ο κακος λυκος.

Αν σας αρεσει να διδασκεστε Μυθιστορια κι όχι Ιστορια, αν σας αρεσει το εθιμικο Δικαιο να είναι ισχυροτερο του νομοθετικου, αν σας αρεσει που παραγουμε ηρωες κι όχι αγαθα,
ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

Οσοι τη δειτε, φροντιστε να εχετε χρονο την επομενη μερα, γιατι θα σκεφτεστε εντονα, τι σας συνεβη την προηγουμενη.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.