Γ.Κοινούσης: «Αν δεν σκοτωνόταν ο Παντελίδης μπορεί να άγγιζε και τον Καζαντζίδη» (βίντεο)

Γ.Κοινούσης:  «Αν δεν σκοτωνόταν ο Παντελίδης μπορεί να άγγιζε και τον Καζαντζίδη» (βίντεο)

Στην εκπομπή “Εμείς” και την Πένυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κοινούσης, ο οποίος μίλησε για τα τραγούδια που γράφουν οι νέοι καλλιτέχνες, ενώ αναφέρθηκε και στον Παντελή Παντελίδη.

«Εγώ τα τραγούδια μου τα έφτιαχνα με μια κιθάρα. Μέσα στα αεροπλάνα, στα ταξίδια που έκανα στις ξένες χώρες, στην άμμο, στην παραλία. Είχα την κιθάρα μου, ένα μαγνητοφωνάκι, μια κόλλα μουσικής και τα έγραφα. Ήταν δικές μου εμπνεύσεις. Οι σημερινοί έχουν ένα μηχάνημα… Να κοιτάξουν να γράφουν τραγούδια χωρίς τέτοια βοηθήματα. Κάθε βοήθημα δεν κάνει πάντα καλό. Όχι, δεν μιλάω για τον Παντελίδη, αυτός τα έγραφε γνήσια. Και ξέρεις γιατί ξεχώρισε ο Παντελίδης; Και αν δεν σκοτωνόταν θα άφηνε ιστορία. Μπορεί να άγγιζε και τον Καζαντζίδη», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Κοινούσης…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=4JKbOsYruYk

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.