Σοκάρει η αποκάλυψη της Μέριλ Στρίπ:«Έκανα τη νεκρή μέχρι να σταματήσει να με χτυπά!»

Σοκάρει η αποκάλυψη της Μέριλ Στρίπ:«Έκανα τη νεκρή μέχρι να σταματήσει να με χτυπά!»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Μέριλ Στριπ, αποκάλυψε τις τραυματικές της εμπειρίες, όταν έπεσε θύμα βίας, την ώρα που τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης έχουν συνταράξει τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Σε μία ομιλία – έκπληξη στην τελετή απονομής βραβείων της Επιτροπής για την Προστασία των Δημοσιογράφων την Τετάρτη, αφού ευχαρίστησε τις γυναίκες δημοσιογράφουςγια τη γενναιότητά τους, διηγήθηκε τι συνέβη στην ίδια.

«Γνωρίζω κάτι για τον πραγματικό τρόμο – οι δύο φορές στη ζωή μου, όταν με απείλησαν και έπεσα θύμα πραγματικής σωματικής βία, έμαθα κάτι για τη ζωή που δεν θα μάθαινα διαφορετικά και ήμουν τυχερή γιατί τα ένστικτά μου με βοήθησαν» είπε η Μέριλ Στριπ,.
«Στη μια περίπτωση, έπαιξα τη νεκρή και περίμενα μέχρι να σταματήσουν τα χτυπήματα. Και στη δεύτερη περίπτωση, είδα κάποιον να κακοποιεί έναν άλλο άνθρωπο και τρελάθηκα. Άρχισα να τον κυνηγάω. Ρωτήστε τη Σερ που ήταν εκεί. Και ο κακοποιός έφυγε, έγινε θαύμα».

Η 66χρονη ηθοποιός δεν ανέφερε πότε συνέβησαν αυτές οι βίαιες πράξεις, ωστόσο ανέφερε ότι «αυτά τα γεγονότα την άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό, διότι οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν κάτι». Μέριλ Στριπ και σταρ της ποπ Σερ είχαν συνεργαστεί στο δράμα Silkwood (1983), για το οποίο και οι δύο ήταν υποψήφιες για Όσκαρ. Η Σερ κάποτε μάλιστα είχε πει ότι κάποια στιγμή «έσωσαν κάποιον στην Νέα Υόρκη»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μέριλ Στριπ πρωταγωνιστεί στο δράμα του Στίβεν Σπίλμπεργκ «The Post» ενσαρκώνοντας την Κάθριν Γκρέιαμ, πρώην εκδότρια της εφημερίδας Washington Post. Στην ταινία που κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου συμπρωταγωνιστεί ο Τομ Χανκς. Με την Σερ θα συνεργαστούν και στο μιούζικαλ «Mamma Mia! Here We Go Again!», όπως αποκάλυψε πριν από ένα μήνα η τραγουδίστρια μέσω Twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.