Χριστίνα Κολέτσα: Η αισθησιακή παρουσία του Nomads (φωτό)

Χριστίνα Κολέτσα: Η αισθησιακή παρουσία του Nomads (φωτό)

Υπάρχουν ένα σωρό στερεοτυπικές αναφορές για τη Χριστίνα Κολέτσα: οι πάμπολλες σέξι φωτογραφήσεις της από τα χρόνια που έγινε γνωστότερη ως διαγωνιζόμενη του “Fame Story”, τα κάπως άνοστα λογοπαίγνια με το επώνυμό της, το magnum opus της, ήτοι το τραγούδι “6η αίσθηση”. Γι’ αυτό και προφανώς πολλοί ξαφνιάστηκαν από την επιλογή του ΑΝΤ1 να την εντάξει στο ρόστερ των παικτών του “Nomads”. Η Κολέτσα είναι περισσότερο γνωστή για το σεξ απίλ της, παρά για τις αθλητικές ικανότητές της και το σκληροτράχηλο του χαρακτήρα της.

Παρόλα αυτά έχει καταφέρει να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας της Φωτιάς, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ σκληρή για να αποχωρήσει (ακόμα τουλάχιστον).

Τι κι αν τις πρώτες εβδομάδες έτρεμε τα ζωύφια, τις σαρανταποδαρούσες, τα έντομα; Δεν της πήρε πολύ για να ανεβάσει στροφές και να αρχίσει να ενοχλείται περισσότερο από τον ομόσταβλό της Γιώργο Μαυρίδη, παρά από την πανίδα των Φιλιππίνων. Μέχρι σήμερα η Κολέτσα έχει χαρίσει πλείστα όσα σέξι πλάνα στον σκηνοθέτη του reality επιβίωσης, έχει γίνει – ως είθισται – trending topic στο Twitter, επειδή δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει ένα λουκέτο σε κάποιο από τα αγωνίσματα, και – φυσικά – έχει αφήσει τον εαυτό της να “λυγίσει”. Με δυο λόγια έχει διανύσει με επιτυχία όλα τα εξελικτικά στάδια του celebrity δαρβινισμού στο πλαίσιο του reality επιβίωσης.

Άλλωστε αν κάτι έχει μάθει στη ζωή της από παιδί ακόμη είναι να προσαρμόζεται, να αλλάζει, αν, οι συνθήκες το απαιτήσουν, ακόμη και να φύγει. Η Κολέτσα είναι από εκείνα τα παιδιά που έφυγαν μια ημέρα από το σπίτι τους με ένα πεντοχίλιαρο (δραχμές) στην τσέπη αποφασισμένα να κερδίσουν μόνα τους την ζωή. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη, εργάστηκε σε τοπικούς σταθμούς, όμως γρήγορα την κέρδισαν οι νυχτερινές πίστες. Μάλιστα, ένας από τους επιχειρηματίες σε μαγαζί του οποίου εμφανιζόταν της έβαλε την ιδέα να συμμετάσχει στο Fame Story 4. Η ίδια ήταν μάλλον αρνητική στην ιδέα, αλλά τελικά αποφάσισε να μετοικήσει στην Αθήνα ως “τρόφιμος” του λαοπρόβλητου τότε talent show. Μπορεί η φωνή της να μην ήταν το πρώτο πράγμα για το οποίο θα γινόταν γνωστή, ωστόσο η Κολέτσα διέθετε σεξ απίλ το οποίο εννοείται πως δεν απαρνήθηκαν τα περιοδικά της εποχής. Οι φωτογραφήσεις της στα περιοδικά-βίβλους της εποχής (βλ. Nitro, Esquire, Maxim, κλπ) της πρόσφεραν γρήγορα μια θέση στο πάνθεον των ποθητών newcomers της σόου μπιζ.

Η Κολέτσα συνηθίζει να λέει πως αν κάτι δεν της αρέσει πάνω της, αυτό είναι η ευαισθησία της. Όσο για το τι δεν μπορεί να αποχωριστεί με τίποτα; Μάλλον τον παλιμπαιδισμό της. Αυτή είναι μια στάση ζωής την οποία έχει υιοθετήσει συνειδητά προκειμένου να κερδίσει – όσο αυτό είναι εφικτό – τα παιδικά χρόνια που της “έκλεψαν” οι εντάσεις και οι συγκρούσεις που βίωσε στο οικογενειακό περιβάλλον της. Πριν από επτά χρόνια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Κολέτσα μίλησε με τόλμη για τα σκληρά βιώματά της ως παιδί μέσα στο ίδιο της το σπίτι: “Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα, και ο λόγος δεν ήταν το διαζύγιο των γονιών μου, αλλά όσα έχω ζήσει μέχρι τα 16 μου που πήραν διαζύγιο κι ένιωσα λύτρωση. Δεν είναι εύκολο για κάποιον να αντιληφθεί τι έχω ζήσει, γιατί φροντίζω να το καλύπτω και έχω μάθει από άμυνα να βγάζω ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και να δείχνω χαρούμενη και ανέμελη. Έχω ζήσει βία που προερχόταν από τον πατέρα, μέσα στο σπίτι μου. Υπάρχουν ακόμα εικόνες χαραγμένες μέσα μου από τα παιδικά μου χρόνια”.

Προφανώς και στην περίπτωση της παίκτριας του “Nomads” τα φαινόμενα απατούν. Εξάλλου η ίδια διεκδικούσε ανέκαθεν το δικαίωμά της να μην είναι απλώς η σέξι γατούλα στα εξώφυλλα των περιοδικών, αφού ακόμη και όταν υποδυόταν – με χαρακτηριστική επιτυχία – τον συγκεκριμένο ρόλο, ήξερε πως το έκανε απλώς και μόνο για να προωθήσει την καριέρα και τη δουλειά της. Έτσι τουλάχιστον υποστήριζε κατόπιν εορτής. Στο “Nomads” πάντως φαίνεται πως στιγμές στιγμές επικοινωνεί ξανά με το μέσα της παιδί, εκείνο που είχε για ήρωα τον Δρακουμέλ από τα “Στρουμφάκια”. Γι’ αυτό και αν κατακτήσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ το πρώτο πράγμα που έχει υποσχεθεί να κάνει είναι να χοροπηδά από τη χαρά της. Εν συνεχεία προφανώς και θα αφεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου συντρόφου της, του ψυχιάτρου Λεωνίδα Μαντωνάκη αλλά και του σκύλου της, τον οποίο φωνάζει χαϊδευτικά Λέτσο (από το Κολέτσο).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.