ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μπριγκίτε Νίλσεν στηρίζει Σταλόνε: «Είμασταν συνέχεια μαζί… είναι αθώος»

Μπριγκίτε Νίλσεν στηρίζει Σταλόνε: «Είμασταν συνέχεια μαζί… είναι αθώος»

Σε διάψευση των ισχυρισμών ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονη κατά τη δεκαετία του ’80 προχώρησε η πρώην σύζυγός του, Μπριγκίτε Νίλσεν. Ο «Σλάι» κατηγορείται ότι ζήτησε από 16χρονη να κάνει σεξ με τον ίδιο και τον σωματοφύλακά του Μάικ ντε Λούκα, στο Χίλτον στο Λας Βέγκας, τον Ιούλιο του 1986, ενόσω γυριζόταν η ταινία «Όλα για όλα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπριγκίτε Νίλσεν, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Σταλόνε από το 1985 έως το 1987 σε συνέντευξή της στο ΤMZ, υποστήριξε ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο καθώς ήταν μαζί όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.