Η Κέιτ Γουίνσλετ «πιστεύει» ότι ο Γούντι Άλεν είναι γυναίκα

Η Κέιτ Γουίνσλετ «πιστεύει» ότι ο Γούντι Άλεν είναι γυναίκα

Η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ, και η δήλωσή της για τον Γούντι Άλεν κάνουν το γύρο των μέσων. «Νομίζω ότι, σε κάποιο επίπεδο, ο Γούντι είναι γυναίκα» .

«Απλά, νομίζω ότι είναι σε μεγάλη επικοινωνία με αυτή την πλευρά του εαυτού του. Καταλαβαίνει τους γυναικείους χαρακτήρες τους οποίους δημιουργεί με εξαιρετικό τρόπο» δήλωσε, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Sydney Morning Herald.

«Οι γυναικείοι χαρακτήρες του είναι πάντα τόσο πλούσιοι και γενναιόδωροι και τίμιοι με αυτό που αισθάνονται, και ξέρει πώς να γράφει τους διαλόγους τους για να το μεταδώσει όλο αυτό», συνέχισε η Κέιτ, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γούντι Άλεν «Wonder Wheel».

Λίγο νωρίτερα, η εφημερίδα The Los Angeles Times είχε ρωτήσει τη 42χρονη ηθοποιό τι σκέφτεται για τους ισχυρισμούς ότι ο Γούντι Άλεν άσκησε βία κατά γυναικών.

Η απάντηση της Κέιτ Γουίνσλετ ήταν διπλωματική: «Στο τέλος της μέρας, κοιτάς τα γεγονότα. Είναι ένας ηλικίας 81 χρονών άνθρωπος που είχε για δύο χρόνια περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη. Απ’ ότι ξέρω, δεν καταδικάστηκε για τίποτα. Είμαι ηθοποιός, είναι σκηνοθέτης. Δεν γνωρίζω την οικογένειά του. Άκουσα και διάβασα ακριβώς αυτά που κι εσείς ακούσατε και διαβάσατε. Είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.