ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Τσαλίκης: Στόλισε το σπίτι με τη γυναίκα του (φωτό)

Γ.Τσαλίκης: Στόλισε το σπίτι με τη γυναίκα του (φωτό)

Μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του Δώρα Δημητροπούλου και ήδη έχoυν στολίσει μαζί το σπίτι τους για τις γιορτές. Ο γνωστός τραγουδιστής αγαπά τα φωτάκια και τα γιορτινά στολίδια και αυτό φαίνεται… Με τα παιδιά στο σπίτι, η κάθε μέρα είναι γιορτή για τον Γιώργο Τσαλίκη και την Δώρα και ο στολισμός του σπιτιού είναι… υποχρεωτικός!

Εξάλλου, τα αγγελούδια του βοήθησαν στο να φτιαχτεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ οι ίδιοι για μια ακόμη χρονιά απολαμβάνουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στο σπίτι τους! Όσο για το σκηνικό στο σαλόνι του σπιτιού του; Μια λέξη το χαρακτηρίζει… υπερπαραγωγή! Φωτάκια και όμορφα στολίδια γέμισαν τις γωνιές και το τζάκι και δημιούργησαν ένα σκηνικό θαλπωρής… ιδανικό για να περάσει το ζευγάρι τις γιορτές με τα παιδιά του!

Κατά καιρούς μας δείχνουν όμορφες στιγμές στο σπίτι τους, περιμένοντας καρτερικά τις άγιες μέρες

https://www.instagram.com/p/Bcej3N0lneJ

https://www.instagram.com/p/BchhjP5lJvd

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BchB_8iFMzX

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.