Φοβερή αποκάλυψη για την δολοφονία του 2pac

Φοβερή αποκάλυψη για την δολοφονία του 2pac

Μπορεί να έχουν περάσει 21 χρόνια από την ημέρα που ο Tupac Shakur έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες που δεχόταν στο Λας Βέγκας μετά τον πυγμαχικό αγώνα του Μάικ Τάισον με τον Μπρους Σέλτον, όμως οι θεωρίες συνωμοσίας καλά κρατούν… Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που το A&E προχώρησε στην δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο «Who Killed Tupac?», στο οποίο μιλάει ο αδελφός του, Mopreme Shakur.

Σε αυτό λοιπόν, οι παραγωγοί παρουσίασαν στον αδελφό του, Mopreme Shakur ένα έγγραφο το οποίο δίνει… τροφή για νέα σενάρια. Και άδικα, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ ο δικηγόρος πολιτικών δικαιωμάτων, Μπέντζαμιν Κραμπ έφεραν στην δημοσιότητα ένα έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο το όπλο που σκότωσε τον αδελφό του βρέθηκε, αλλά ουδέποτε παραδόθηκε στην αστυνομία του Λος Άντζελες.

«Θέλω να σου παρουσιάσω αυτό το έγγραφο από την αστυνομία του Λος Άντζελες, το οποίο είναι σοκαριστικό. Αυτό είναι απόρρητο. Αν αυτά που αναφέρει είναι αληθινά, τότε δεν ήθελαν ούτε εγώ, ούτε εσύ να το δούμε ποτέ. Βρήκαν ένα 40άρι κάλιμπερ, το οποίο έχει αναγνωριστεί πως είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του Tupac», του είπε ο Κραμπ, ρωτώντας τον αν έχει ενημερωθεί ποτέ για κάτι τέτοιο, λαμβάνοντας αρνητικά απάντηση.

Ο δικηγόρος πολιτικών δικαιωμάτων, συνέχισε την ανάγνωση, λέγοντας: «Λόγω της ευαίσθητης φύσης του θέμα, η ανεύρεση του όπλου μπορεί να προκαλέσει συναγερμό και εγκληματικές συνωμοσίες, το έγγραφο αυτό δεν πρέπει να μοιραστεί στην αστυνομία του Λας Βέγκας».

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν ένα 40άρι κάλιμπερ ανακαλύφθηκε στον κήπο ενός πολίτη το 1998, ο οποίος το παρέδωσε στην αστυνομία. Δύο χρόνια αργότερα, συνολικά 3.800 όπλα που είχαν κατασχεθεί από την αστυνομία μεταφέρθηκαν στο τοπικό τμήμα του σερίφη του Λος Άντζελες, μεταξύ των οποίων ήταν και το συγκεκριμένο κάλιμπερ. Το 2006 τώρα, όταν ένας αστυνομικός ερευνούσε την δολοφονία του Notorious B.I.G, αναγνώρισε την διεύθυνση που βρέθηκε το όπλο ως το σπίτι που έμενε η κοπέλα ενός μέλους της συμμορίας Crips, με την οποία ήταν σε κόντρα ο 2pac και ζήτησε να γίνει βαλιστική έρευνα.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που όλοι περίμεναν… Το όπλο αυτό είχε χρησιμοποιηθεί για την δολοφονία του γνωστού ράπερ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.